Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Σ. ΚΩΦΩΝ 1-2

Η πρώτη ήττα για την ομάδα μας ήρθε σήμερα στο γειτονικό ντέρμπι με τον Α.Σ. Κωφών. Ο Προφήτης πέταξε στα σκουπίδια ένα ολόκληρο ημίχρονο και παρότι ανέβηκε στην επανάληψη, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.
Ο Α.Σ. Κωφών, που φέτος είναι πολύ δυνατός και από τα φαβορί της κατηγορίας, μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ., με τον Προφήτη να μοιάζει νωχελικός και σε παθητικό ρόλο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς, μόλις στο 5', με το "γεμάτο" σουτ του Γκοτζαμάνη να πηγαίνει στην δεξιά γωνία του Καπουκίνη για το 0-1. Οι Κωφοί (μόνο κατ' όνομα πλέον αφού αποτελούνται σχεδόν αποκλειστικά από ακούοντες ποδοσφαιριστές) συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 24', με υπέροχη γυριστή κεφαλιά του Κουράκου μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προφήτης ήταν σαφώς ανεβασμένος και άρχισε να επισκέπτεται συχνότερα την περιοχή του Στρουμπούλη. Έφτιαξε φάσεις, μείωσε με πέναλτι του Τρικαμηνά (χέρι αμυντικού) και στο φινάλε είχε την ευκαιρία για τον βαθμό, αλλά Λάζαρης και Μασρί δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.
Α.Σ. ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λεκαράκος (Κούτης, Τέσσης)
ΣΚΟΡΕΡ: 83' (πεν.) Τρικαμηνάς - 5' Γκοτζαμάνης, 24' Κουράκος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Καπουκίνης, Μαυρέλος, Λεμπέσης, Ράμαϊ, Τρικαμηνάς, Λιάκος, Μπρέγκου (59' Ντύλη), Λάζαρης Μ. (55' Λάζαρης Λ.), Μέξης (55' Μασρί), Χάιδος, Κορομπίλης (75' Ρουσιώτης).
Α.Σ. ΚΩΦΩΝ (Μ. Αργυρόπουλος): Στρουμπούλης Ι., Στρουμπούλης Θ., Βάμε, Δαλέζιος, Τζεγιαννάκης, Κουράκος, Σκέμπις, Καλαϊτζόγλου, Αργυρόπουλος (65' Μητρόπουλος), Γκοτζαμάνης (Καραγιάννης), Δάππας (90' Πασιάς).