Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 4-0

Πρώτο "τρίποντο" για τον Προφήτη στο νέο πρωτάθλημα, και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Η ομάδα μας επιβλήθηκε με 4-0 της Δάφνης Ταμπουρίων στο ΣΕΦ, παίζοντας ωραία μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Προφήτης (που αγωνίστηκε με ολόλευκη περιβολή) πέτυχε ένα ζευγάρι γκολ στην αρχή του αγώνα κι άλλο ένα στο τέλος του. Προηγήθηκε πολύ νωρίς 2-0 με πέναλτι του Λιάκου και με τέρμα του Μέξη, που σκόραρε ξανά και δείχνει πως είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη. Στο φινάλε τη σκυτάλη πήρε ο Χάιδος, και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μαστροπαύλου, που μίλησε απρεπώς στην ρέφερι Βογιατζιδάκη. Λίγο νωρίτερα είχαμε και ένα δοκάρι, σε κεφαλιά του Τζάννε.
Στον πάγκο του Προφήτη δεν κάθισε σήμερα ο προπονητής μας Γιάννης Κολλύρης, που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την Ένωση, λόγω των όσων "φωτιαδικών" έγιναν στον προηγούμενο αγώνα. Την ομάδα κοουτσάρισε ο έμπειρος παίκτης μας Κώστας Αναστασίου, αν και χάρη στην χωροταξία του ΣΕΦ, ο Κολλύρης μπόρεσε να είναι πολύ κοντά στον πάγκο μας, έξω από τα σύρματα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. 4-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βογιατζιδάκη (Ευαγγελίδης, Κατσαρός)
ΣΚΟΡΕΡ: 5' (πεν.) Λιάκος, 12' Μέξης, 81', 86' Χάιδος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 78' Μαστροπάλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Κ. Αναστασίου): Καπουκίνης, Λάζαρης, Θεοφάνους (88' Ιωαννίδης), Τζάννες, Ράμαϊ, Λιάκος, Κορομπίλης, Μεχμέτι (88' Σάλπας), Μέξης (80' Ντανάκας), Χάιδος (88' Σφακτός), Μπούσδος (85' Αμπατζής).
ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠ. (Γ. Κυπραίος): Σούλιος, Νασεράμα, Ιωάννου (70' Μαστροπαύλος), Αλειφέρης (81' Νταλίπι), Φωτόπουλος, Αναστάσης, Κεχαγιάν, Κωνσταντάρας, Καραγιάννης (55' Γαλιατσάτος), Μαραγκουδάκης, Παναγιωτόπουλος.