Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
Α.Σ. ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0

"Λευκή" ισοπαλία απέναντι στον Α.Σ. Κωφών, ασορτί με το χρώμα με το οποίο παρατάχθηκε και σήμερα η ομάδας μας στον αγωνιστικό χώρο του Σ.Ε.Φ..
Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό για τον Προφήτη, καθώς οι Κωφοί είναι φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένοι, έχοντας αποκτήσει στις μεταγραφές πολλούς ποδοσφαιριστές από υψηλότερες κατηγορίες. Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, αν και οι τυπικά γηπεδούχοι υπήρχαν διαστήματα που άσκησαν αρκετή πίεση στην εστία μας. Πιο σημαντική τους φάση ήταν στο 72', όταν ο Σκέμπι βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, όμως καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση και εξουδετερώθηκε από τον πολύ σταθερό πιτσιρικά γκολκίπερ μας Καπουκίνη. Oύτε και ο Προφήτης μπόρεσε να αξιοποιήσει τις λίγες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν κι έτσι το μόνο που άλλαξε στο ενενηντάλεπτο ήταν, όχι το σκορ, αλλά η αριθμητική ισορροπία που διαταράχθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με την αποβολή του Σκέμπι.
Α.Σ. ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βάιλας (Τέσσης, Σηφάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΑΠΟΒΟΛΗ: 80' Σκέμπι
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κολλύρης): Καπουκίνης, Θεοφάνους, Τζάννες, Λάζαρης, Ράμαΐ, Λιάκος, Κορομπίλης, Μεχμέτι, Τζαμίχας (68' Μέξης), Χάιδος, Κούρτι.