Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. 53-68

Με την ίδια άνεση που κέρδισε και το πρώτο ματς, ο Αετός πέρασε από τα Καμίνια, έκανε το 2-0 στη σειρά και πανηγύρισε την άνοδό του στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Ο Προφήτης αντίθετα θα πρέπει πια να δώσει μάχη με τον Τελαμώνα, στους μικρούς τελικούς, ώστε να πάρει το τελευταίο εισιτήριο.
Οι παίκτες του Αετού μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι, δείχνοντας πως δεν είχαν σκοπό να αφήσουν τη σειρά να πάει σε τρίτο ματς. Προηγήθηκαν 2-8, με τον Προφήτη στη συνέχεια να προσπαθεί να βγάλει κάποια αντίδραση (16-14), η οποία όμως δεν είχε συνέχεια. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Τζαννή μπροστά με δεκαπέντε (23-38), μια διαφορά που συντηρήθηκε μέχρι το φινάλε, το οποίο βρήκε τους Καλλιθεάτες να πανηγυρίζουν τη δίκαιη επιστροφή τους στην τρίτη κατηγορία.
Ο έμπειρος και πολύ ποιοτικός Κοζομπόλης πήρε τη σκυτάλη από τους περιφερειακούς και ήταν αυτός ο κορυφαίος της ομάδας του, σταματώντας στους 20 πόντους, με εξαιρετικά μάλιστα ποσοστά. Οι υπόλοιποι ήταν παρόντες όποτε χρειάστηκε (πολύ καλός σήμερα ο Σωτηρόπουλος), ενώ από τον Προφήτη, που και πάλι ήταν κατώτερος των προσδοκιών, ουδείς έπαιξε πάνω από τις δυνατότητές του, πέρα από κάποιες εκλάμψεις του Παπαστάμου και την μαχητικότητα του Τόμπρου. Δεν απέφυγαν τα λάθη οι Μέλης και Ερμίδης, χωρίς πάντως να επηρεάσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Βάρη, Βουλιαγμένη και Αετός είναι οι τρεις ομάδες που όπως αποδείχτηκε από τη ροή του πρωταθλήματος είχαν μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους και άξια τσέκαραν τα τρία πρώτα εισιτήρια της ανόδου. Μένει ακόμα ένα, το οποίο θα το πάρει ένας εκ των Προφήτη και Τελαμώνα, σε ένα πολύ αμφίρροπο ζευγάρι, που επίσης κρίνεται στις δύο νίκες και με πλεονέκτημα έδρας για την ομάδα του λόφου. Οι αγώνες ξεκινούν τη Δευτέρα 8/4 (Καμίνια, 20:30).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. 53-68 (17-21, 23-38, 35-55, 53-68)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μέλης, Ερμίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Μαυροδάκος 9, Ρουσουνέλος 5(1), Πατμανίδης, Τόμπρος 6, Μακρινός 6, Αντωνίου 2, Αλεβιζάκης, Σκαντζής 5(1), Χρυσάκης 3(1), Παπαστάμος 17(1).
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. (Τ. Σταυρακόπουλος): Δημητρακόπουλος, Χατζής, Σωτηρόπουλος 9(2), Ρούσης 2, Μπακάλης 11(2), Βασδέκης 9(1), Κοζομπόλης 20, Φιλίππου 2, Μηνάς, Κιφοκέρης 8, Προμπονάς 7(1).