Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 53-73

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ Γ' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Τέσσερα χρόνια κράτησε η περιπέτεια του Προφήτη στη Δ' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.. Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε σήμερα στη Σαλαμίνα, όπου ο Προφήτης πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στη σειρά των μικρών τελικών με τον Τελαμώνα, τερματίζοντας στην τέταρτη προνομιούχο θέση της κατάταξης.
Η ομάδα του λόφου μπήκε στο κλειστό της Σαλαμίνας αποφασισμένη να τελειώσει τη σειρά από σήμερα. Ο Τελαμώνας εξάλλου ήταν και πάλι ελλιπής, ενώ από ένα σημείο και μετά έδειχνε συμβιβασμένος με την πέμπτη θέση, που το πιθανότερο είναι να δώσει κι εκείνη την άνοδο. Η εξέλιξη της αναμέτρησης προδιαγράφηκε λοιπόν από πολύ νωρίς, με τον Προφήτη να φτιάχνει διψήφιες διαφορές από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά και ουσιαστικά να μην ανησυχεί σε κανένα σημείο του αγώνα.
Σε αυτό το τελευταίο ματς της σεζόν κορυφαίος για την ομάδα μας ήταν ο Παπαστάμος, που σταμάτησε στους 25 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Αντωνίου, Πατμανίδης. Από τον φιλότιμο Τελαμώνα, συγκινητική προσπάθεια έκανε ο μεγάλος Δουνιάς και πρώτος σκόρερ ο Ράπτης με 20. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Φραγκιαδάκη και Φιλίππου.
Συγχαρήτηρια στους αθλητές μας και τον κόουτς Σάκη Γαζή, που κατάφεραν επιτέλους να βγάλουν την ομάδα από το τέλμα της τέταρτης κατηγορίας. Ο Προφήτης φέτος μπορεί να μην ήταν η σούπερ ομάδα, είχε όμως αγωνιστική συνέπεια, προσήλωση στο στόχο, ενώ ρόλο έπαιξε και το πολύ καλό κλίμα μεταξύ των μελών της ομάδας. Όλα αυτά εξαργυρώθηκαν με την άνοδο μας, που ελπίζουμε να είναι η αρχή μια καινούργιας εποχής για την ανδρική μας ομάδα.
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 53-73 (12-20, 29-40, 38-59. 53-73)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φραγκιαδάκης, Φιλίππου
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ (Κ. Πούτος): Μπούταλης 2, Δουνιάς Ν. 16, Σπηλιάδης, Παλτάογλου 3(1), Καλογιάννης, Ράπτης 20, Ανδριανός 7, Δουνιάς Ε. 5.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Γαζής): Μαυροδάκος 8, Μπουράνης 4, Πατμανίδης 11, Τόμπρος 2, Ρούτσιας, Μακρινός 10, Αντωνίου 11(1), Χρυσάκης, Σκαντζής 2, Παπαστάμος 25(2).
➽Στον σημερινό αγώνα δεν μπόρεσε να βρίσκεται μαζί μας ένας αθλητής που έδωσε πολλά στην ομάδα φέτος και του αναλογεί μεγάλο μερίδιο της ανόδου: Ο Νίκος Ρουσουνέλος, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους θα διαμένει πλέον στο Κινγκντάο της Κίνας. Τον ευχαριστούμε πολύ για ότι έκανε για την ομάδα μας, του ευχομάστε ότι καλύτερο και φυσικά εις το επανιδείν.
➽Από πλευράς Τελαμώνα απουσίαζε σήμερα ο Γιάννης Τουμπανιάρης. Ο λόγος όμως ήταν πολύ ευχάριστος, αφού έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Τις θερμότερες ευχές μας, υγεία και κάθε ευτυχία στον καλό αθλητή και την οικογένειά του.