Κυριακή 7 Απριλίου 2019

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 24-54

Το σημερινό παιχνίδι του "Σαλπέας" δεν είχε τις συγκινήσεις που προσφέρουν συνήθως οι αναμετρήσεις του Φοίνικα με τον Προφήτη. Αδιάφορο βαθμολογικά γαρ, με την ομάδα της Καλλίπολης να έχει εξασφαλίσει καιρό τώρα την πρωτιά της κανονικής περιόδου και τις διασταυρώσεις να έχουν οριστικοποιηθεί λίγο πριν το τζάμπολ, μετά τη νίκη του Αετού επί της Φιλοθέης
Μόνο το γόητρο λοιπόν ήταν το ζητούμενο στο σημερινό ντέρμπι, με τον Προφήτη να δείχνει πως ήταν εκείνος που ήθελε περισσότερο τη νίκη και τον κόουτς Αράπη να προφυλλάσσει τις Οικονομοπούλου, Κουταλιανού που είχαν μικροτραυματισμούς. Ο Προφήτης είχε σταθερά το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια, με τη διαφορά να ανοίγει στο τέταρτο δεκάλεπτο και να φτάνει στα επίπεδα των τριάντα πόντων.
Η Τσελεπίδου έκανε πολύ ωραία εμφάνιση και ήταν σήμερα η καλύτερη για την ομάδα μας, με την Τηλεμάχου να είναι επίσης εξαιρετική. Πολύ καλή η διαιτησία από Παπαφωτίου και Τζιμινίδη, με τον πρώτο να αποβάλλει στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου την Καψοκόλη με δύο απανωτές τεχνικές ποινές.
Τα ημιτελικά ξεκινούν την Κυριακή και τα ζευγάρια είναι Φοίνικας-Α.Ο.Ν.Α. και Προφ.Ηλίας-Αετός. Οι σειρές κρίνονται όπως πάντα στις δύο νίκες.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 24-54 (4-9, 18-23, 22-34, 24-54)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαφωτίου, Τζιμινίδης
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. (Κ. Αράπης): Καρέλα 2, Λιβανού 3, Οικονομίδου 6(2), Βράκα 6, Λαμπροπούλου, Καψοκόλη, Καπμπαρδή, Ξανθοπούλου 4, Παπαποστόλου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 1, Ραφελέτου, Τηλεμάχου 9(2), Πούλη 5(1), Ζαφείρη, Κρίτσαλου 11, Παπαδοπούλου 3(1), Γουλουμή 2, Δαρζέντα 6, Τσελεπίδου 14(1), Γιαννοπούλου 3.