Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 41-59

Λίγο πριν έρθουν τα μεγάλα ντέρμπι (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), ο Προφήτης έδωσε ένα πολύ χρήσιμο τεστ κόντρα στην Αναπτυξιακή ομάδα της Ένωσης.
Από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και μετά οι παίκτριές μας ξύπνησαν (και μεταφορικά και κυριολεκτικά, καθώς ο αγώνας ήταν στις 9 το πρωί) και ο Προφήτης έφτιαξε τις διαφορές που του επέτρεψαν να φτάσει στη νίκη χωρίς να απειληθεί, απέναντι σε μια ομάδα που ούτως ή άλλως δεν "σκοτώνεται" για να κερδίζει τα παιχνίδια της, αφού ο σκοπός συμμετοχής της στο πρωτάθλημα έχει να κάνει με την απόκτηση εμπειριών για τα κορίτσια της. Ο Προφήτης έκανε μεν πολλά λάθη, αλλά έκλεψε ακόμα περισσότερες μπάλες και επιθετικά είχε καλύτερο ρυθμό από άλλες φορές.
Κορυφαία για την ομάδα μας σήμερα η Δροσωτάκη και πολύ καλές οι Παπαδοπούλου και Κρίτσαλου. Από την Αναπτυξιακή ξεχώρισε η ταλαντούχα Τσαγκαροπούλου, αθλήτρια του Κρόνου. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε έναν διαρκή πόλεμο νεύρων από τη ρέφερι Αρφαρά εναντίον όλων όσων βρίσκονταν στο γήπεδο. Η Αρφάρα το μόνο που έκανε ήταν να περιφέρεται άσκοπα στο γήπεδο, αρνούμενη να σφυρίξει ακόμα και τα εξόφθαλμα, εις βάρος και των δύο ομάδων. Μετά τη μυθική της ατάκα "με τις κορασίδες παίζετε", αποφασίσαμε να μην της κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε άλλο μαζί της και δεν πέσαμε στην παγίδα της. Ο πρώτος όμως τον οποίο δε σεβάστηκε ήταν ο συνάδελφός της (στην προκειμένη περίπτωση ο Γερουλάνος), που έκανε φιλότιμες προσπάθειες και παρά τα όποια λάθη του, κατάφερε να βγάλει τον αγώνα ουσιαστικά μόνος του.
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 41-59 (8-12, 18-31, 33-44, 41-59)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αρφαρά, Γερουλάνος
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ (Γ. Χατζηδάκης): Μελέτη 2, Ανδρονικίδου 6(2), Καπετάνιου, Ραντένοβιτς, Πάχνη, Τσαγκαροπούλου 21(2), Μολτσάνοβα, Σταμούλου 4, Καραπατάκη, Σιμιτσιδέλη 2, Χαλκιά, Καραγκούνη 6(2).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 4, Δροσωτάκη 13(1), Ραφελέτου 1, Τηλεμάχου 2, Πούλη 5, Κρίτσαλου 11, Παπαδοπούλου 10(1), Γουλουμή 2, Δαρζέντα 9, Τσελεπίδου 2, Γιαννοπούλου.