Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 1-2

To Χατζηκυριάκειο πήρε το ντέρμπι των ουραγών που έγινε στο γήπεδο της Παραλίας, αφήνοντας τον Προφήτη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χωρίς νίκη έπειτα από έντεκα αγωνιστικές.
Κι όμως, για ακόμα μία φορά η ομάδα του λόφου ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο σκορ. Πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο ο Αναστασίου βρήκε την μπάλα στην κίνηση μετά την εκτέλεση φάουλ του Βλάσση από δεξιά και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια όμως οι τυπικά φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί, είχαν δοκάρι, και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 26' με κοντινό σουτ του Κέκου μετά από εκτέλεση κόρνερ (φωτό). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προφήτης έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί ξανά, όταν ο Σελίμης νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Τσιάμη, ενώ λίγο αργότερα, σε αντίστοιχη φάση, ο Παλούτσα απέκρουσε το σουτ του Ντεντόπουλου. Στην τελική ευθεία του αγώνα όμως το Χατζηκυριάκειο φαινόταν να έχει περισσότερες δυνάμεις, κέρδιζε συνεχώς μέτρα και εντέλει πήρε τη νίκη με τέρμα του Ντεντόπουλου στο 87', στέλνοντας την ομάδα μας στη Χριστουγεννιάτικη διακοπή με μόλις έναν βαθμό στην συγκομιδή της.
Τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα πειραϊκά πρωταθλήματα επαναρχίζουν το Σαββατοκύριακο 12-13/1.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωαννίδης (Ευαγγελίδης, Φουρναράκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 9' Αναστασίου - 26' Κέκος, 87' Ντεντόπουλος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Παλούτσα, Κάσο, Αναστασίου, Ραμάι, Λάζαρης, Μαραγκός (89' Σάλπας), Βλάσσης, Κλάδης (76' Δραγάτσης), Ντύλη (78' Στεφανίδης), Κούρτι, Σελίμης.
ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ (Γ. Παπαϊωάννου): Τσιάμης, Κούνας, Κασελλάκης Γ., Κούκουρας, Νίνος (90' Κασσελάκης Ι.) Μπαλιάς (60' Χανιώτης), Κέκος, Γεωργίου, Ντεντόπουλος, Αλιάγας, Χαβέλας.