Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Σ.ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-2

"Αυτοκτονία" για τον Προφήτη σήμερα το πρωί στο Μοσχάτο. Οι κυανέρυθροι βρέθηκαν να προηγούνται με δύο γκολ διαφορά στο πρώτο τέταρτο, παρ' όλα αυτά κατάφεραν να χάσουν, με τον Α.Σ. Κωφών να παίρνει την πολύτιμη γι' αυτόν νίκη με 3-2.
Όλα έμοιαζαν ιδανικά για την ομάδα του λόφου στο ξεκίνημα. Μόλις στο τρίτο λεπτό, μετά την προσπάθεια του Τζαγκίδη από δεξιά ο Φώσκολος έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Προφήτης διπλασίασε λίγο αργότερα, με τον Τζαγκίδη αυτή τη φορά να χρίζεται σκόρερ, ύστερα από την επιμονή του Κλάδη και το ωραίο του γύρισμα μέσα στην περιοχή. Η άμυνα μας όμως δεν απέφευγε τα λάθη, και ένα από αυτά πληρώθηκε στο 35', όταν οι Κωφοί κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο Τρικαμηνάς. Ο Προφήτης μέχρι την ανάπαυλα πάντως φαινόταν να είναι καλύτερος, είχε σωστή ανάπτυξη και πατούσε συχνά την αντίπαλη περιοχή. Όλα άλλαξαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Κωφοί πήραν καθαρά το κέντρο (ειδικά μετά την έξοδο του Σελίμη) και άρχισαν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ανατροπή την οποία τελικά πέτυχαν με δύο ποδοσφαιριστές που είχαν μπει αλλαγή. Πρώτα ο Τρακάκης με εξαιρετικό μακρινό σουτ (και αφού η μπάλα έσκασε) νίκησε τον Παλούτσα (νωρίτερα είχε κάνει φοβερή απόκρουση σε κοντινό σουτ του Αλιάι) και στη συνέχεια ο Πολυζωγόπουλος μετά από στημένη φάση υπέγραψε την ολική ανατροπή. Σε όλα αυτά το χεράκι του έβαλε και ο ρέφερι Τουρλομούσης, που με συνεχή σφυρίγματα εις βάρος μας φρόντισε να μας κλείσει στην περιοχή, με αποκορύφωμα το φάουλ από το οποίο προήλθε το τρίτο γκολ και υπήρχε μόνο στο δικό του μυαλό.
Ήταν η έβδομη ήττα για τον Προφήτη, που ακόμα δεν έχει βαθμό στο πρωτάθλημα. Η εικόνα μας, τουλάχιστον απ' όσα είδαμε σήμερα, δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο, καθώς τα παιδιά προσπαθούν, δεν είναι κακοί ποδοσφαιριστές, φαίνεται όμως πως κάτι λείπει... Ελπίζουμε κάποια στιγμή τα αποτελέσματα να έρθουν, αρκεί να υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, σε μια χρονιά που έχουμε τονίσει πως είναι μεταβατική, και το περιμέναμε πως θα ήταν πολύ-πολύ δύσκολη.
Α.Σ.ΚΩΦΩΝ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουρλομούσης (Φυρογένης, Πουλόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 35' (πεν.) Τρικαμηνάς, 71' Τρακάκης, 84' Πολυζωγόπουλος - 4' Φώσκολος, 15' Τζαγκίδης
Α.Σ.ΚΩΦΩΝ: Ρίμπας, Μουσκάι, Πετρέλης, Δημητρόπουλος, Τρικαμηνάς, Λιάκος, Κορομπύλης (92' Καλαμιώτης), Αλούσι (91' Τσάτσι), Ρεπανίδης (40' Τρακάκης), Χάιδος, Αλιάι (59' Πολυζωγόπουλος).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Παλούτσα, Θεοφάνους, Αναστασίου, Δραγάτσης, Λάζαρης, Ραμάι, Φώσκολος (59' Σκριβάνος), Κούρτι (90' Σάλπας), Κλάδης, Τζαγκίδης, Σελίμης (66' Κάσο).