Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ BASKET GAME

Το blog εύχεται σε όλους τους αναγνώστες του ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος. Αφήνοντας σιγά-σιγά πίσω μας την εορταστική περίοδο και επιστρέφοντας ταυτόχρονα στην αγωνιστική δράση, σας μεταφέρουμε συνοπτικά τι έχει γίνει μέχρι τώρα στο τουρνουά "basket game" της Αμφιάλης, στα τρία τμήματα με τα οποία μετέχει ο Προφήτης.

Οι 2004, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Δραπετσώνα έχουν πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Συγκεκριμένα έχουν επικρατήσει με 38-20 του Άρη Νικ. και 45-24 του Φοίνικα Πειρ. στο λόφο και 54-38 του Πορφύρα εκτός έδρας. 

Προφ. Ηλίας - Άρης Νικ.
Οι 2006 έχουν επίσης εξαιρετική πορεία, συνεχίζοντας χωρίς απώλειες στο τουρνουά. Τελευταία αποτελέσματα είναι οι νίκες επί του Παννεαπολικού εντός και επί των Ρέντη (45-38) και Φοίνικα Πειρ. (47-24) εκτός έδρας, ενώ η πιο πρόσφατη  αναμέτρηση εναντίον του Φάρου αναβλήθηκε λόγω καιρού.

Προφ. Ηλίας - Παννεαπολικός
Στους αγώνες των 2008 όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν δεν κρατιέται σκορ, αφού οι συναντήσεις έχουν καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Το σημαντικότερο στοιχείο εδώ είναι ότι οι αθλητές αρχίζουν σταδιακά να μπαίνουν στην λογική και να κατανοούν έναν αγώνα εναντίον μιας άλλης ομάδας, κάτι που φαίνεται από εβδομάδα σε εβδομάδα (Ολυμπιακός, Φάρος και Ρέντης οι τρεις τελευταίες ομάδες που συναντήσαμε).

Προφ. Ηλίας - Α.Ε. Ρέντη
Το Σαββατοκύριακο αυτό δεν έχουμε αγώνες για το τουρνουά (λόγω των Φώτων), που επαναρχίζει το διήμερο 13-14/1 με φουλ δράση για όλα τα τμήματά μας.