Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 25-30

Οι κορασίδες συνεχίζουν την εξαιρετική τους παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα και σήμερα κόντρα στο Παλαιό Φάληρο πέτυχαν ακόμα μία νίκη, την πέμπτη τους φετινή, με σκορ 25-30 (ημ. 14-15). Το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να είναι πολύ άστοχες, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Προφήτης πέτυχε ορισμένα κρίσιμα καλάθια που του έδωσαν τη νίκη. Μέτρια η ρέφερι Μιχαλοπούλου, για την ομάδα του λόφου έπαιξαν οι Γκίκα, Μουτεβελή 8, Χειλαδάκη, Αναστασάκου 6, Κομνηνέλλη 7(1), Παπαδοπούλου 3, Χανού 6, Νεοκοσμίδη.
➽Η νίκη είναι αφιερωμένη στη Σμαράγδα μας, που σήμερα είχε τα γενέθλια της, και μάλιστα πριν το ματς έσβησε τα κεράκια της στη λέσχη του συλλόγου. Χρόνια πολλά κι από εδώ!
➽Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε για πρώτη φορά το νεότευκτο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου. Είναι ακόμα πιο όμορφο απ' ότι το φανταζόμασταν, ένα πραγματικό παλάτι. Άξιζε λοιπόν η αναμονή των φίλων μας από τον ΑΟΠΦ, που ήταν "άστεγοι" για 14 χρόνια, πλέον όμως χαίρονται ένα υπέροχο γήπεδο. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι δικοί μας μεγαλόσχημοι, που μας έχουν να παίζουμε στον στάβλο των Καμινίων και νομίζουν ότι μας κάνουν και χάρη. Το γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου φέρει το όνομα της γιατρού Σοφίας Μπεφόν, της οποίας την συγκινητική ιστορία αξίζει να μάθετε.