Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ 0-0

Το 2018 μπήκε μάλλον θετικά για τον Προφήτη. Μπορεί η πρώτη νίκη να μην ήρθε, πλην όμως το 0-0 κόντρα στους δεύτερους της βαθμολογίας Νέους Ευγένειας, συνοδευόμενο μάλιστα από πολύ καλή εμφάνιση, δείχνει πως μπορούμε να ελπίζουμε για το μέλλον.
Ο Προφήτης παρουσιάστηκε σήμερα με έντονα ανανεωμένο πρόσωπο, έχοντας τέσσερις νεοαποκτηθέντες στη βασική ενδεκάδα. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, ο Προφήτης γλύτωσε σε μια-δυο περιπτώσεις, σταδιακά όμως βρήκε τα πατήματά του και έχασε εκείνος την πολύ μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, με το κοντινό σουτ του Ντύλη στο 27' να βρίσκει πρώτα στον γκολκίπερ και μετά στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή για περισσότερη ώρα, με τον αγώνα να κυλάει όμως χωρίς πολλές φάσεις και σε ένα τέμπο που φαινόταν να βολεύει τον Προφήτη, ο οποίος στο 74' απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Νταούτι με δεύτερη κίτρινη). Αυτό όπως αποδείχτηκε περισσότερο λειτούργησε υπέρ των Νέων, που παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο αύξησαν την πίεση τους προς την εστία μας, με τον νεαρό τερματοφύλακα Αθανασίου να αναδεικνύεται μορφή για τον Προφήτη, κάνοντας σπουδαίες επεμβάσεις. Το τελικό 0-0, μετά από ένα γενικά μέτριο παιχνίδι, έφερε συγκρατημένα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας μας, που με μια πρώτη ανάγνωση των όσων είδαμε σήμερα μπάλωσε αρκετά από τα κενά στο ρόστερ και αν έρθει και η απαραίτητη ομοιόγενεια, πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσουμε την παραμονή στην κατηγορία.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ορφανός (Παρισσόπουλος, Μηλιδώνης)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΑΠΟΒΟΛΗ: 74' Νταούτι
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Αθανασίου, Κάσο, Αναστασίου, Κλάδης, Λάζαρης, Τσάδαρης, Ντύλη (86' Στεφανίδης), Σελίμης, Τσιπιανίτης (53' Παλούτσα), Φώσκολος, Χατζησταύρου (90' Μανωλάκος).
ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (Ν. Ηλιαδάκης): Τσαΐνης, Τραμουντάνας (46' Κρεμυδιώτης), Κασσαλής (80' Μπακάλης), Τσιαμήτας, Μπροτζάκης, Χάιδος, Χριστοδούλου, Κούρπας, Λοξός, Νταούτι, Πλήθης (46' Πολυχρονάκης).