Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1

H Καστέλλα πήρε και το δεύτερο τοπικό ντέρμπι, επικρατώντας στο Μοσχάτο με 2-1 επί του μαχητικού Προφήτη.
Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο. Η Καστέλλα αρχικά προηγήθηκε 2-0. Άνοιξε το σκορ με πέναλτι (εφεύρεση του γενικότερα τραγικού Γιανναράκη) που εκτέλεσε εύστοχα ο Πάσα και διπλασίασε με τον Καρκαβίτσα, ενώ ο Προφήτης μείωσε, όταν η μπάλα στρώθηκε μέσα στην περιοχή στον Τσιπιανίτη κι εκείνος πλάσαρε σωστά, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της ομάδας μας. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η Καστέλλα ήταν εκείνη που απειλούσε περισσότερο, αν και ο Προφήτης είχε την πολύ μεγάλη φάση για να ισοφαρίσει, αλλά ο Τσιπιανίτης έχασε το κοντρόλ και δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο τέρμα. Το τελικό 2-1 βέβαια δεν είναι δα και καταστροφή για τον Προφήτη, αφού έβγαλε από το πρόγραμμά του τον αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα, εμφανίζοντας παράλληλα εκ νέου σημάδια βελτίωσης και έχοντας πια το βλέμμα του στο σούπερ κρίσιμο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη Αμφιάλης.
ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιανναράκης (Δούλης, Φυρογένης)
ΣΚΟΡΕΡ: 14' (πεν.) Πάσα, 34' Καρκαβίτσας - 44' Τσιπιανίτης
ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Α. Κακογιάννης): Στρουμπούλης, Κυδωνάκης (87' Ζαχαρίου), Δημόπουλος, Μανώλης, Μποντέτσι, Μπιλίρης, Πατρικάκος (90' Κεραμιδάς), Μπανάι (68' Κότσι), Καρκαβίτσας (80' Χουρδάκης), Πάσα, Μπουτσίνης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Κουκοβίνης): Αθανασίου, Κάσο (83' Φώσκολος), Αλαϊμπέι, Αναστασίου, Λάζαρης, Τσάδαρης, Ντύλη (56' Περπερίδης), Σελίμης, Τσιπιανίτης (80' Στεφανίδης), Ντανάκας (90' Χατζησταύρου), Βυρόπουλος.