Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 51-49

Τελευταίο για εμάς παιχνίδι της πρώτης φάσης και ουσιαστικά ο "τελικός" του ομίλου, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, καθώς ο νικητής θα έπαιρνε και την πρώτη θέση. Κάτι που κατάφερε ο Φοίνικας, ο οποίος μετά από ένα συγκλονιστικό ματς κέρδισε με 51-49 (ημ. 15-22). Στο πρώτο ημίχρονο ο Προφήτης φαινόταν να έχει τον έλεγχο, στην επανάληψη όμως ο ρυθμός ανέβηκε, κάτι που ωφέλησε τους γηπεδούχους, που πέρασαν μπροστά. Ο Προφήτης ανέκτησε το προβάδισμα και έδειξε να βρίσκεται πολύ κοντά στη νίκη όταν προηγήθηκε με 43-48 ενάμιση λεπτό πριν το τέλος, αλλά στη συνέχεια έκανε απανωτά λάθη και ο πιο ψύχραιμος Φοίνικας πήρε το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 51-49.
Η ομάδα έκλεισε την πρώτη φάση με απολογισμό 10 νίκες - 2 ήττες (και οι 2 από τον Φοίνικα), προκρίθηκε ως δεύτερη και τώρα στρέφει την προσοχή της στη συνέχεια, όπου θα περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της στη δεύτερη φάση, που λογικά θα ξεκινήσει σε δυο-τρεις εβδομάδες.
Άριστη σήμερα η διαιτησία του Πρισιμιτζάκη και σύνθεση για τον Προφήτη οι Χριστόγλου, Λίτσο 8, Στρατιδάκης 15, Κότσι, Μερσινάι 5(1), Μαλάι, Γιαννακίδης, Ναβάρο 11, Αλεβιζάκης 8, Γκίκας 2.