Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 75-36

Η πραγματικότητα της Α2 είναι εντελώς διαφορετική κι αυτό ο Προφήτης το διαπίστωσε σήμερα στα Μελίσσια, όπου δεν κατάφερε να αποφύγει την πολύ βαριά ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχες, πολύ αθλητική και ποιοτική ομάδα, δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασαν στη νίκη πολύ εύκολα, με τον Προφήτη να μην μπορεί καν να είναι ανταγωνιστικός. Τα Μέλισσια έβρισκαν συνεχώς ελεύθερα σουτ, καθώς η άμυνα μας είχε πολύ άσχημη αντίδραση στα pick and roll, και με πολύ υψηλά ποσοστά έκλεισαν το δεκάλεπτο με 28 πόντους ενεργητικό και την υπόθεση νίκη ήδη από πολύ νωρίς ξεκαθαρισμένη. Ο Προφήτης συνέχισε να έχει πρόβλημα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, έπασχε στη δημιουργία (μόλις μία ασίστ σε όλο το ματς) και δεν κατάφερε να σώσει ούτε τα προσχήματα, κλείνοντας ένα μαρτυρικό σαραντάλεπτο με τελικό σκορ 75-36. Και σα να μην έφταναν αυτά, το χειρότερο ήρθε με τον τραυματισμό της Ζ. Οικονομάκη (διάστρεμμα), ως συνέχεια της απίστευτης κακοδαιμονίας που μας ταλαιπωρεί.
Από την ομάδα της Μάλαμα πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Χιώτη, Καραβέλη και Δούρου ενώ από τον Προφήτη δε διακρίθηκε καμία. Άριστος ο Δαβιδέλης, η Λαζόγκα σε ένα πολύ εύκολο ματς δεν απέφυγε τα λάθη.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 75-36 (28-10, 41-22, 57-26, 75-36)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δαβιδέλης, Λαζόγκα
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Μ. Μάλαμα): Καραβέλη 14, Κωνσταντινίδου 2, Σταμούλη, Κουρουβάνη 3(1), Δούρου 9(1), Κοιλιαρίδη 7(1), Βαγδατλή 4, Αθανασίου 4, Χιώτη 14, Γιαννακοπούλου 9, Νικολέτου 5, Κανέλλου 4.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Παπαϊωάννου, Δροσωτάκη 2, Σπύρη 2, Τζάρου 4, Νεαρχάκου 12(1), Κουτσοδήμου, Οικονομάκη Κ. 8, Οικονομάκη Ζ. 3, Πούλη 2, Τσελεπίδου 3.