Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ 56-64

Έχασε την ευκαιρία ο Προφήτης, που για ένα ημίχρονο έδειχνε ικανός για τη νίκη κόντρα στον Ανταγόρα, στο β' όμως δεν άντεξε και ηττήθηκε με 56-64.
Η Κως μπήκε πιο συγκεντρωμένη, προηγήθηκε 4-10, όμως ο Προφήτης αντέδρασε και χάρη στα μακρινά σουτ πέρασε στο ημίχρονο με 35-30. Εκεί έδινε την αίσθηση πως είχε το πάνω χέρι στο ματς, όμως το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση. Ο Προφήτης σε όλο αυτό το διάσημα πέτυχε μόλις ένα καλάθι εντός παιδιάς, και το επιμέρους 6-18 έβαλες τις νησιώτισσες στη θέση του οδηγού. Με την έναρξη του τετάρτου η ομάδα του λόφου συνέχισε να μην βρίσκει σκορ και μετά το 41-55 η Κως δεν κινδύνευσε, καθώς ο Προφήτης δεν είχε το κουράγιο και το χρόνο να επιστρέψει.
Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε και η διαιτησία. Η ομάδα μας έχει πολύ σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία της Καρανικόλα και του Κατσαπρακάκη (του συνδέσμου Κρήτης), που ήταν πολύ εχθρικοί απέναντί μας και δεν έδιναν ακόμα και οφθαλμοφανείς φάσεις που συνέβαιναν ακριβώς μπροστά τους. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακοί διαιτητές, τα λάθη τους είναι βέβαιο πως δεν ήταν ανθρώπινα, αλλά δεν γνωρίζουμε κιόλας το λόγο που ήρθαν σήμερα στα Καμίνια για να μας παίξουν έτσι. Όλα αυτά χωρίς να αφήνουμε κάποια υπόνοια για την αντίπαλη ομάδα, που προφανώς και δεν εμπλέκεται σε κάτι και στο τέλος της ημέρας η νίκη της ήταν δίκαιη.
Κορυφαία του γηπέδου με 27 πόντους η Γεωργία Βελούδου, που έμοιαζε να παίζει μια ταχύτητα πάνω από όλες τις υπόλοιπες, συνθέτοντας ένα σπουδαίο δίδυμο με την Τόσκα που στα 46 της χρόνια μπορεί ακόμα να κάνει τη διαφορά κάτω από τα καλάθια και με δύο τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτή που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Πρώτη σκόρερ του Προφήτη η Νεαρχάκου, θετικές κατά διαστήματα οι Δροσωτάκη, Οικονομάκη, Πούλη. Για τη διαιτησία τα είπαμε, ελπίζουμε στο μέλλον σε καλύτερη αντιμετώπιση από τους ρέφερι, γιατί η προσπάθεια μας, έστω και σε αυτό το επίπεδο είναι τίμια και αγνή και δεν αιτιολογεί τέτοια συμπεριφορά. Εκτός κι αν ταιριάζει η φράση "όπου φτωχός κι η μοίρα του".  κυρία Καρανικόλα και κύριε Κατσαπρακάκη, να είστε καλά, ευχαριστούμε για το μάθημα και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να μην ξανασυναντηθούν.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανταγόρα για τη νίκη και τις θερμότερες ευχές μας στους εξαιρετικούς ανθρώπους του για καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ 56-64 (15-17, 35-30, 41-48, 56-64)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρανικόλα, Κατσαπρακάκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Παπαϊωάννου 2, Δροσωτάκη 13(3), Σπύρη, Τζάρου 2, Νεαρχάκου 17(3), Κουτσοδήμου, Οικονομάκη Κ. 14(1), Πούλη 8(2), Τσελεπίδου.
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (Γ. Παπούλης): Κασάπογλου 11(1), Σαράγια 2, Πατμίου 4, Βελούδου 27(2), Τόσκα 18(2), Σβύνου, Στάκκου, Δρεττάκη 2.