Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ANΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Α.Δ. 0-1

Άλλο ένα στραβοπάτημα για τον Προφήτη μέσα στο Σ.Ε.Φ.. Ο Α.Ο.Α.Δ., που μάχεται για την παραμονή του, έφυγε με το τρίποντο από το Φάληρο, μετά από ένα ενενηντάλεπτο χωρίς ρυθμό, που εμφάνισε όμως ξανά τις αδυναμίες της ομάδας.
Το πρόβλημα στο σκοράρισμα συνεχίζει να βασανίζει τον Προφήτη, που στα τελευταία επτά ματς έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ. Μπορεί σήμερα να ήμασταν άτυχοι (δοκάρι σε κεφαλιά του Βρουλιδάκη), μπορεί να μας αδίκησε ο διαιτητής (έπνιξε καθαρό πέναλτι σε τράβηγμα φανέλας του Βισβίκη), τα παραπάνω όμως δεν αναιρούν το γεγονός πως ο Προφήτης μέσα στο γήπεδο του, απέναντι σε μια ομάδα που πριν ξεκινήσει το ματς δεν είχε ούτε τους μισούς βαθμούς του και έπαιζε για 65 λεπτά με παίκτη λιγότερο, δεν έκανε πάνω από τρεις-τέσσερις φάσεις για γκολ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ούτε μια υποψία ευκαιρίας και για τις δύο ομάδες, είχε όμως μια αποβολή: Του Γκλεζάκου στο 25' για εξύβριση. Το αριθμητικό πλεονέκτημα όμως, αντί να είναι ευεργετικό για τον Προφήτη μάλλον τον "κοίμησε" και η αναμέτρηση πήγαινε σε έναν ανιαρό ρυθμό που οπωσδήποτε βόλευε τους φιλοξενούμενους. Με την έναρξη της επανάληψης οι δύο ομάδες άρχισαν να δείχνουν μια κάποια διάθεση να παίξουν μπάλα. Ο Προφήτης είχε ένα καλό σουτ με τον Βισβίκη στο 47', όμως ο Α.Ο.Α.Δ. βγήκε πιο δυνατά μπροστά και αφού ο Μπαρμπαθανάσης έχασε δύο τετ-α-τετ (τα έβγαλε ο Σπαχίου), ο Χατζάκης από τα αριστερά, και από δύσκολη θέση έγραψε το 0-1. Η λογική εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν οι φιλοξενούμενοι να τραβηχτούν πίσω και ο Προφήτης να αρχίσει να πιέζει. Έτσι έγινε, όμως όπως είπαμε και παραπάνω, πότε το δοκάρι, πότε ο διαιτητής και πότε η επιπολαιότητά μας δε μας επέτρεψαν να βρούμε το δρόμο έστω προς την ισοφάριση. Η κατοχή της μπάλας έτσι κι αλλιώς δεν έλεγε κάτι, από τη στιγμή που μόλις φτάναμε στις παρυφές της περιοχής του Καραμπλιά πάντα κάτι γινόταν και η φάση χαλούσε. Ο Σύρρος θα μπορούσε να έχει κάνει μια καλή διαιτησία, όμως η φάση του 76' τα γκρέμισε όλα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Α.Δ. 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύρρος (Τσουκαράς, Ζερβάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 58' Χατζάκης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 25' Γκλεζάκος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ.Πενταρβάνης): Σπαχίου, Κυρτίδης, Αλλαϊμπέι, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Ευγενείας, Γεωργακάκος (53' Γκούρι), Μανσούρ (46' Βρουλιδάκης), Τσάκωνας, Τσιριγώτης, Τσάδαρης Χ..
Α.Ο.Α.Δ. (Δ. Κατσάνος): Καραμπλιάς, Στιβακτάς, Σταματίου, Ελευθερίου, Θεοδωράτος, Γκλεζάκος, Χατζάκης (78' Κάναβης), Χαϊδεμένος, Μπαρμπαθανάσης (90' Παπακωνσταντίνου), Σεχάι, Βογιατζής (80' Μπατζόγλου).