Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2

Επιστροφή στις νίκες για την ποδοσφαιρική ομάδα, που έφυγε με το τρίποντο από το γήπεδο του Περάματος κόντρα στον ουραγό Πυθαγόρα.
Ο Προφήτης πέτυχε ένα γκολ στην αρχή και ένα στο τέλος του ενενηνταλέπτου, με την ομάδα μας να είναι καταφανώς ανώτερη και να χάνει πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το δημιουργικό κομμάτι λειτούργησε άψογα, με τα χαφ να είναι πολύ κεφάτα και να φέρνουν με μεγάλη ευκολία και συχνότητα τη μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο Χ. Τσάδαρης, από την ασίστ του Τσιριγώτη άνοιξε νωρίς το σκορ, όμως στη συνέχεια οι ευκαιρίες χάθηκαν και λίγο έλειψε αυτό να μας κόστιζε, αν η κατάληξη ήταν διαφορετική στη μοναδική, αλλά πολύ μεγάλη, ευκαιρία του Πυθαγόρα, το πλάσε του Μπεμπέκα στο 63' από το ύψος του πέναλτι (μπλόκαρε ο Σπαχίου). Ο Προφήτης στο δεύτερο μέρος δεν είχε την ίδια απόδοση με το πρώτο, κατάφερε πάντως να "κλειδώσει" το τρίποντο με το πολύ όμορφο μακρινό σουτ του Ευγενεία λίγα λεπτά πριν το τέλος. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη με τον νέο μας προπονητή, Μπάμπη Πενταρβάνη, στον πάγκο της ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές, μέσω του blog, αφιερώνουν τη νίκη στον διοικητικό ηγέτη του τμήματος, Τάσο Διονυσίου, που την Πέμπτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στην οποία όλα πήγαν καλά. Του εύχονται να είναι σιδερένιος και να γυρίσει γρήγορα και γερός κοντά τους.
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαλαχούτης (Μαρινάκης, Φωτιάδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 11' Τσάδαρης Χ., 84' Ευγενείας
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Δ. Μάνσαλης): Λιοκουκουδάκης, Σπάχο, Βραχνός (78' Ισαακίδης), Ανδρεάδης, Κοσυφάκης, Αγαπιάδης (78' Κωνσταντίνου), Φωτεινάκης, Κυριακουλάκος (87' Πουλιόπουλος), Μπεμπέκας, Ιωσηφίδης, Μαγδαλόπουλος.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Πενταρβάνης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Κυρτίδης (73' Μανσούρ), Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Ευγενείας, Γεωργακάκος (65' Τσάκωνας), Άγγος, Γκούρι, Τσιριγώτης, Τσάδαρης Χ..