Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άλλες τρεις πολύ σημαντικές προσθήκες για τη γυναικεία μας ομάδα, που κλείνει με ιδανικό τρόπο και πολύ νωρίς το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν.
Λαουλάκου
Η Ρούλα Λαουλάκου ήταν η τελευταία χρονικά, καθώς υπέγραψε σήμερα το δελτίο της στον Προφήτη. Είναι 28 ετών, και αγωνίζεται στη θέση "3". Πέρσι φορούσε τη φανέλα του συντοπίτη Ατρομήτου, με τον οποίον έκανε μια εξαιρετική χρονιά, συμμετέχοντας σε 22 αγώνες, με μ.ο. 8,2 πόντους. Είναι έμπειρη παίκτρια, με πολλές παραστάσεις και πλούσια αθλητικά προσόντα, στοιχείο πολύ σημαντικό για τη ομάδα του Προφήτη, όπως αυτή χτίζεται.
Αμανατίδου
Στην ίδια θέση με τη Λαουλάκου αγωνίζεται και η Κωνσταντίνα Ζαρκαδούλα, που είναι 23 ετών και ανήκε στους Κυρίαρχους. Έχει συνεργαστεί με τον κόουτς Χλιαουτάκη και παλαιότερα, στον Ιωνικό Ν.Φ., και διακρίνεται για το καλό της περιφερειακό σουτ.
Ενίσχυση όμως και σε ένα ακόμα νευραλγικό κομμάτι, αυτό των Γεωργία Αμανατίδου, που προέρχεται από τις νεάνιδες των Εσπερίδων. Παίζει τόσο στον "άσο" όσο και στο "δύο", και παράλληλα με τις γυναίκες μας θα ενισχύσει και το τμήμα των νεανίδων μας.
"μικρών", καθώς ο Προφήτης απέκτησε και την 18χρονη
Με τις τρεις αυτές κινήσεις οι μεταγραφές μας έφτασαν τις έξι (είχαν προηγηθεί οι δύο Βροχίδου και η Καρελά). Το ρόστερ δείχνει να έχει κλείσει, καθώς δεν υπάρχει πια κάποιος άλλος συγκεκριμένος στόχος, ενώ και ο κόουτς Χλιαουτάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από την ενίσχυση της ομάδας. Και πως να μην είναι άλλωστε, καθώς παρότι για μια ακόμη χρονιά ο Προφήτης είχε μηδενικό μπάτζετ, κατάφερε να προσελκύσει καλές παίκτριες και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τα δεδομένα της Κατηγορίας. Το ποια θα είναι η κατάληξη, θα το δείξει ο χρόνος...