Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Φωστέρης
Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, καθώς τρεις από τους βασικούς μας παίκτες, οι Φωστέρης, Κουκουβάκης και Χαραλαμπίδης, αποχώρησαν από τον Προφήτη. Κοινό σημείο και για τους τρεις, πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Στην προηγούμενη ομάδα του, τον Φάρο Κερατσινίου, θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αντώνης Φωστέρης, που τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ο πρώτος σκόρερ μας, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 56 αγώνες πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 783 πόντους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φωστέρης είχε αποφασίσει να φύγει από τον Προφήτη πριν ακόμα ανακοινωθεί η αποχώρηση του Κάσση από τον πάγκο της ομάδας μας.
Κουκουβάκης
Αντίθετα, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία επηρέασε τις διαθέσεις των άλλων δύο παιδιών, καθώς ο Κάσσης πήρε μαζί του στο Πέραμα τους Κώστα Κουκουβάκη και Μάριο Χαραλαμπίδη. Ο Κουκουβάκης αφήνει το λόφο μετά από τρία χρόνια μεγάλης προσφοράς, έχοντας αγωνιστεί σε 78 αγώνες πρωταθλήματος, με συνολικά 975 πόντους. Ο Χαραλαμπίδης φόρεσε τα κυανέρυθρα μόνο για μία σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε 28 φορές πετυχαίνοντας 201 πόντους.
Χαραλαμπίδης
Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά και τους τρεις αθλητές για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.
Σε ότι αφορά το υπόλοιπο ρόστερ, μοναδική ανοιχτή περίπτωση είναι αυτή του Μόμτσου, καθώς όλα τα υπόλοιπα παιδιά συμφώνησαν να συνεχίσουν στον Προφήτη και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια. Έτσι, στο λόφο θα παραμείνουν και τη νέα χρονιά οι Ευσταθίου, Πιστιόλης, Κάτσικας, Ντάσκας, Βουρνάς, Μπερδεμπές, Μουστάκας, Καψοκόλης και Σωτηρίου. Είναι βέβαια προφανές πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, κυρίως με κάποιους έμπειρους παίκτες, αλλά και σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως ο "άσος", και ήδη προς αυτή τη κατεύθυνση γίνονται οι πρώτες επαφές που έχει ξεκινήσει ο νέος προπονητής της, Μιχάλης Κεραμειδάς.