Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΚΟΡΜΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο Πάτροκλος Χλιαουτάκης θα συνεχίσει 
στον πάγκο της γυναικείας ομάδας.
Τη στιγμή που το ανδρικό τμήμα βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή, στη γυναικεία ομάδα υπάρχει περισσότερη σταθερότητα, καθώς λίγο-πολύ το status quo δεν αναμένεται να αλλάξει.
Ο κόουτς Χλιαουτάκης έχει συμφωνήσει να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην άκρη του πάγκου, συνεχίζοντας έτσι το καλό έργο που ξεκίνησε πέρσι τέτοια εποχή. Και το ρόστερ όμως κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα παραμείνει ίδιο, καθώς ήδη έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν και τη νέα χρονιά στο σύλλογο οι αθλήτριες Βλάμη, Δροσωτάκη, Σπύρη, Γουλουμή, Σταθάκη, Χάλαρη, Παπαδοπούλου, όπως και τα δύο κορίτσια που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τις εγχειρήσεις τους, Μελιγκοτσίδου και Μικελοπούλου. Οι μέχρι τώρα σίγουρες απώλειες είναι η Ζαχαρία, που σταμάτησε, καθώς και η Μαυρίδου, που θα μετακινηθεί στην Ελευθερία. Ερωτηματικά είναι η Τηλεμάχου και η Καψοκόλη, που ενδέχεται κι αυτές να σταματήσουν, χωρίς όμως να είναι κάτι βέβαιο.
Την ίδια στιγμή, ο σύλλογος έχει ήδη συμφωνήσει, και απομένουν μόνο τα τυπικά, για να εντάξει στο δυναμικό του την φόργουορντ Κατερίνα Αθηναίου, που πέρσι αγωνίστηκε στον Φοίνικα Αγ. Σοφίας. Φυσικά τα μεταγραφικά μέτωπα είναι ακόμη πολλά, και υπάρχουν και άλλες συζητήσεις με αθλήτριες που ενδιαφέρουν τον Προφήτη προκειμένου να τον ενισχύσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ, όπου ο σύλλογος στοχεύει να συνεχίσει τη σταθερή καλή παρουσία των δύο τελευταίων ετών.