Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΒΡΟΧΙΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΕΛΑ

Η Βροχίδου μαρκάρει την Βλάμη στον
περσινό αγώνα Δάφνη-Προφήτης.
Οι δυο τους πλέον είναι συμπαίκτριες.
Η Σταυρούλα Βροχίδου και η Κατερίνα Καρελά μας κάνουν ποδαρικό για φέτος, όντας οι πρώτες μας μεταγραφές γι' αυτό το καλοκαίρι. Δυο παίκτριες προσωπική επιλογή του κόουτς Χλιαουτάκη, που βρήκε στο πρόσωπο τους σημαντικά κομμάτια για τη συμπλήρωση του ρόστερ.
Η Βροχίδου είναι 26 ετών και μπορεί να αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των γκαρντ, καλύπτοντας έτσι ένα σημαντικό κενό που υπήρχε πέρσι, κυρίως σε ότι αφορά τον "άσο". Πέρσι αγωνιζόταν στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, όπου ήταν βασική και έκανε μια πολύ γεμάτη χρονιά με 21 αγώνες και 6,2 πόντους μέσο όρο.
Η Καρελά είναι 30 ετών, αριστερόχειρας και παίζει ως πάουερ-φόργουορντ. Πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Φοινίκα Αγ. Σοφίας, πρόλαβε να παίξει όμως μόνο 4 παιχνίδια (με μ.ο. 4 πόντους), μέχρι να αποβληθεί η ομάδα της από το πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο κορίτσια είχαν ήδη μια έμμεση σχέση με τον Προφήτη, καθώς η μεν Βροχίδου είναι η μικρή αδερφή της παλιάς μας παίκτριας Βούλας, η δε Καρελά είναι σύζυγος του τέως προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Δημήτρη Αθηναίου.
Καλωσορίζουμε τις δύο νέες μας αθλήτριες στον σύλλογο και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.