Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ


Βρισκόμαστε ακόμα πολύ νωρίς μέσα στο καλοκαίρι, όμως δύσκολα θα βρεθεί κάποια μεταγραφή που να μας δώσει τόσο μεγάλη χαρά, όσο η επιστροφή της Βούλας Βροχίδου στον Προφήτη.
Η προσθήκη της Βούλας στο ρόστερ των γυναικών μας σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από την δεδομένη ισχυροποίηση της περιφερειακής μας γραμμής. Η Βροχίδου είναι μια αθλήτρια με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα μας, καθώς ήρθε εδώ το 1997, 18 χρονών τότε, και καταξιώθηκε μπασκετικά στον Προφήτη, όπου έμεινε τέσσερα χρόνια, πριν αρχίσει να διαπρέπει στις εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του Παγκρατίου αρχικά και του Κρόνου στη συνέχεια. Όλα αυτά τα χρόνια όμως ποτέ δεν ξέχασε τον αγαπημένο της λόφο, έχοντας πει σε ανύποπτο χρόνο πως εκεί είναι που θέλει να κλείσει την καριέρα της. Έτσι ήρθε φέτος η ώρα να πάρει το δρόμο του γυρισμού, λέγοντας το πολυπόθητο "ναι", μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ που κράτησε πολλούς μήνες, και αφού έβαλε πάνω απ' όλα το συναίσθημα και δεν προέβαλλε την παραμικρή οικονομική απαίτηση. Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο ερχομός στην ομάδα μας της μικρής της αδερφής, Σταυρούλας, μερικές μέρες πριν, σε μια συνύπαρξη που θα γίνει για πρώτη φορά, καθώς όσο κι αν φαίνεται περίεργο, οι δυο τους δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί!
Και οι τυπικές συστάσεις, για όσους δεν την γνωρίζουν: Η Βροχίδου είναι 33 ετών, πόιντ-γκαρντ, και πέρσι αγωνιζόταν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στην Α1, όπου όμως πρόλαβε να παίξει πολύ λίγο, καθώς μέσα Νοέμβρη έπαθε ρήξη χιαστού και έχασε το υπόλοιπο της χρονιάς.
Και κάτι για το τέλος: Για να έρθει η Βούλα στον Προφήτη είχε κινητοποιηθεί εδώ και καιρό ένας ολόκληρος μηχανισμός, όμως τα μεγαλύτερο κομμάτι ανήκει σε κάποιον που δεν θέλει ποτέ να λέμε το όνομά του, αλλά είναι πάντα δίπλα μας, και τον ευχαριστούμε πολύ!