Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 35-24

Ο Προφήτης Ηλίας ταλαιπωρήθηκε σήμερα στα Καμίνια, όχι τόσο από την (μαχητική) ομάδα της Βάρης, όσο από τον κακό του εαυτό. Η νίκη ήρθε, όμως το τελικό 35-24 είναι ενδεικτικό του τι είδαμε στο κλειστό.
Από την πρώτη της άμυνα η Βάρη ταμπουρώθηκε στη ζωνάρα και αυτό δυσκόλεψε αφάνταστα τον Προφήτη, από τη στιγμή που τα σουτ δεν έμπαιναν με τίποτα. Η ομάδα μας με συνεχή επιθετικά ριμπάουντ ανανέωνε τις επιθέσεις της, αλλά αυτό δεν είχε αντίκρυσμα. Και για του λόγου το αληθές δείτε τα ποσοστά μας: Τελειώσαμε τον αγώνα με 9/44 δίποντα, 3/25 τρίποντα και 8/24 βολές. Το πρώτο μας σουτ εντός παιδιάς μπήκε στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου (τρίποντο της Ιωάννου), ενώ το πρώτο μας δίποντο ήρθε στο 18' (λέι-απ της Σπύρη)! Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα στην επίθεση ήταν κάπως πιο υποφερτά, βγήκαμε και μια-δυο φορές στο ανοιχτό γήπεδο και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως σε καμιά στιγμή δεν κινδυνεύσαμε και αυτό έγινε χάρη στην άμυνα, που και πάλι κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο τα κορίτσια παίρνουν άριστα και φαίνεται πως θα είναι φέτος το δυνατό μας σημείο, αν και θα πρέπει όλα αυτά να δοκιμαστούν απέναντι και σε πιο ισχυρούς αντιπάλους. Το επόμενο μας ματς είναι με τον Φοίνικα Αγ. Σοφ. και είναι ευκαιρία να γίνει το 3 στα 3, ώστε να διατηρούμαστε στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, όσο τα υπόλοιπα φαβορί "τρώγονται" μεταξύ τους και πριν αρχίσουν τα δικά μας ντέρμπι. Η διαιτησία των Δελαγραμμάτικα-Αρφαρά ήταν ασορτί με το παιχνίδι. Μέτρια έως κακή. Η Βάρη έδειξε στοιχεία μαχητικής ομάδας και παρά τα όποια τεχνικά μειονεκτήματα υπάρχουν, οι παίκτριές της το παλεύουν όσο μπορούν.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΒΑΡΗ 35-24 (6-4, 14-8, 25-16, 35-24)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δελαγραμμάτικας, Αρφαρά
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Δροσωτάκη 7, Βλάμη 10, Καψοκόλη 1, Τηλεμάχου 3, Σπύρη 2, Ιωάννου 3(1), Μελιγκοτσίδου, Μικελοπούλου 3(1), Σταθάκη 1, Μουσούλη 5(1), Παπαδοπούλου.
ΒΑΡΗ (Δ. Σταχίκας): Καραμέτου Σ. 6(1), Ζωγραφάκη, Σταυροπούλου, Βρυώνη 7, Μπιλάλη, Ζαχαριάδη, Μέξη, Αδαμάκου 4, Καραμέτου Χ., Χρονοπούλου, Αλοΐζου 7.