Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 2-0

Ποδαρικό με το δεξί για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που νίκησε 2-0 τον Αστέρα Νικαίας στο ΣΕΦ. Για 67 λεπτά οι Νικαιώτες μας έβαζαν δύσκολα, καθώς κρατούσαν το 0-0, όμως στη συνέχεια ανέλαβαν δράση ο Ηλίας Σταματέλλος και ο Σπύρος Γιαλελής. Οι δύο έμπειροι φορ ήρθαν στην ομάδα μας το καλοκαίρι γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, να στέλνουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, και τελικά αμφότεροι άνοιξαν λογαριασμό πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα. Ο Σταματέλλος μας έδιωξε το άγχος στο 67', όταν και αξιοποίησε την όμορφη πάσα του Γιαλελή και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα σκόραρε σε κενή εστία, ενώ ο Γιαλελής μετά από ωραία ατομική ενέργεια έκλεισε το σκορ στο 73'. Νωρίτερα είχαν χαθεί πολλές σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τον Γιδόπουλο, όμως όσο περνούσε η ώρα ο Προφήτης ερχόταν όλο και πιο κοντά στο γκολ, καθώς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα άρεσε, παίζοντας με τη μπάλα κάτω και φτιάχνοντας συνεχώς φάσεις στα καρέ των φιλοξενουμένων. Ο Αστέρας έπαιξε κι αυτός καλό ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε πίσω, αλλά αντιθέτως προσπάθησε να πιέσει ψηλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε μάλιστα να μας έχει βάλει σε μεγάλους μπελάδες, στη φάση του 35', που το διαγώνιο σουτ του Χατζηλάρη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σπαχίου. Έδειξε να είναι μια στρωμένη ομάδα και σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις καλές παρουσίες στη φετινή Β' Κατηγορία. Γενικότερα ήταν ένα καλό παιχνίδι, που ικανοποίησε τους λίγους ποδοσφαιρόφιλους που βρέθηκαν χθες στο ΣΕΦ. Μοναδική παραφωνία ο διαιτητής Αργύρης, που μάλλον δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και μαζί με τους δύο άπειρους βοηθούς του συνέθεσαν μια ανεπαρκή τριάδα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργύρης (Γιαννίκος, Κεφαλιακός)
ΣΚΟΡΕΡ: 67' Σταματέλλος, 73' Γιαλελής
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Αναστασόπουλος (65' Αλειφέρης), Τσάδαρης Χ., Βισβίκης, Βρουλιδάκης, Λαζάκης, Γιδόπουλος (55' Τσάκωνας), Βοστάνης, Γιαλελής (77' Γκατζέλης), Σταματέλλος, Σελίμης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ. (Σ. Ρούσσος): Σωπιάδης, Νατσκιτασβίλι, Ναζλίδης, Τσίτουρας (80' Πετράκης Ι.), Δεσύλλας, Ψυκάκος, Ιωάννου, Γάργαλης, Πετράκης Μανθ. (65' Πετράκης Μαρ.), Χατζηλάρης, Δερβένης (70' Μάλκα).