Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3

Σπουδαίο διπλό για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, που νίκησε 3-1 τα Αστέρια στη Δραπετσώνα, περνώντας αλώβητη από μια δύσκολη έδρα.
Η νίκη του Προφήτη κρίνεται δίκαιη καθώς είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο σχεδόν το παιχνίδι και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει και άλλο το σκορ. Το σκορ άνοιξε με ωραία προσπάθεια και πλασέ στο 10' ο Ηλίας Σταματέλλος, που δείχνει να διανύει μια "γεμάτη" περίοδο, καθώς το τελευταίο διάστημα σκοράρει συνεχώς εντός (αλλά και εκτός!) αγωνιστικών χώρων. Τα Αστέρια ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως με τον Φέρκο, όμως ο Σταματέλος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 32'. Μετά χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, για να κλειδώσει οριστικά τη νίκη μας ο Βοστάνης στο 73', με μια υπέροχη λόμπα έξω από την περιοχή.
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρίου (Καλημέρης, Κουτσονάσιος)
ΣΚΟΡΕΡ: 14' Φέρκο - 10', 32' (πεν.) Σταματέλλος, 73' Βοστάνης
ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. (Τ. Δερμάτης): Μηνακάκης, Λουκόπουλος (55' Λαδικός), Ταμπουρατζής, Διακάκης, Σπανός (70' Καρδιοπούλης), Μπούτας, Κεσίδης (75' Παναγιωτόπουλος), Σιμάκος, Μέραπ, Φέρκο, Στρατίνας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Βισβάρδης (80' Γεωργακάκος), Τσάδαρης Χ., Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης, Σελίμης, Γκατζέλης (35' Αλειφέρης), Σταματέλος, Βοστάνης (75' Ευγενείας), Μουζακίτης.