Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ

Τα ψέματα τελείωσαν για τη γυναικεία ομάδα, που απο αύριο ρίχνεται στις μεγάλες μάχες των πλέι-οφ. Προφήτης Ηλίας και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους, σε μια μονομαχία που κόβει την ανάσα, με τον νικητή να κερδίζει το εισιτήριο για την τετράδα. Οι δύο προπονητές έχουν τα οπλοστάσια τους γεμάτα, καθώς δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα. Στη φετινή χρονιά Προφήτης και Ατρόμητος έχουν... βαρεθεί να παίζουν, έχοντας ήδη αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές. Τον Οκτώβριο, στο κύπελλο, και έχοντας άλλους προπονητές (Γανωτή και Καλογρίδης), αλλά και σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιημένα ρόστερ, ο Ατρόμητος νίκησε 50-46. Ο Προφήτης πήρε το αίμα του πίσω στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όταν και νίκησε δύο φορές, με 44-35 και 52-36. Τα σπουδαία όμως είναι χωρίς αμφιβολία αυτά που έρχονται...
Για τις επερχόμενες μάχες, ο προπονητής του Προφήτη, Γιώργος Κεφαλίδης, δήλωσε στο blog: "Οι δύο ομάδες απ' ότι έχουν δείξει ως τώρα είναι ισοδύναμες και σίγουρα θα γίνουν πολύ όμορφα παιχνίδια. Εμείς έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος και τώρα που είμαστε στην κορύφωσή της θεωρώ πως έχουμε βρει τη χημεία μας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το κίνητρο και πιστεύω πως η ομάδα που θα το θέλει περισσότερο θα πάρει και την πρόκριση."
Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας είναι αύριο Τετάρτη στις 21:30 στα Καμίνια και θα προκριθεί όποιος φτάσει τις δύο νίκες.