Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 74-61

Ο Προφήτης Ηλίας έδινε τον τελευταίο του αγώνα για φέτος στα Καμίνια και αποχαιρέτησε τους φίλους του με μια ωραία παράσταση, στη νίκη 74-61 σε βάρος του Α.Ο.Ν.Α..
Η δυναμικότητα των αντιπάλων, που την προηγούμενη Πέμπτη εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α΄ Κατηγορία, δημιούργησε ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες μας, που πάντα όταν παίζουν με ισχυρές ομάδες δίνουν το κάτι παραπάνω. Αντιθέτα ο Α.Ο.Ν.Α. παρουσιάστηκε πιο αδιάφορος, και η εικόνα αυτή αποτυπώθηκε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τον Προφήτη να ανοίγει συνεχώς τη διαφορά, τρέχοντας στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και σουτάροντας με καλά ποσοστά.Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 48-31 και η ομάδα του λόφου, που είχε για ευχάριστη έκπληξη την παρουσία του 16χρονου Σπύρου Μουστάκα, δεν απειλήθηκε μέχρι το φινάλε, έχοντας τη διαφορά σταθερά σε διψήφιο νούμερο.  Ο Παύλος Κάσσης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, σε ένα ματς που μοίρασε τον χρόνο, ενώ πήρε σκορ και από τους δώδεκα παίκτες του. Ο Προφήτης είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και με τις έξι ομάδες που βρίσκονται από πάνω του, τελειώνει το πρωτάθλημα με ρεκόρ 6-6, κάτι που ασφαλώς λέει πολλά αναφορικά με το μαχητικό πνεύμα της ομάδας. Η διαιτησία των Αρφαρά-Παπαϊωάννου με πολλές κακές στιγμές, που πάντως ήταν αμελητέες σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Α.Ο.Ν.Α. ήδη κάνει τα πλάνα του για την Α' ΕΣΚΑΝΑ, καθώς τo πρωτάθλημα τελειώνει τη Δευτέρα και ο Προφήτης κλείνει τις υποχρεώσεις του στον Κορυδαλλό με αντίπαλο την υποβιβασμένη Προοδευτική. Θερμά συγχαρητήρια στους Αργυρουπολίτες και στους δύο πολύ καλούς τους κόουτς, Χαρερά-Γκαναβία, για την άνοδό τους και καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Ν.Α. 74-61 (20-16, 48-31, 60-49, 74-61)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αρφαρά, Παπαϊωάννου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Κάτσικας 9, Φωστέρης 15(3), Πιστιόλης 8(1), Ευσταθίου 2, Κεραμειδάς 4, Καψοκόλης 2, Κουκουβάκης 17(1), Βουρνάς 2, Κριτσιδήμας 2, Γεωργάκης 6(2), Ντάσκας 2, Μουστάκας 5(1).
Α.Ο.Ν.Α. (Π. Γκαναβίας):  Κουνενής 6(1), Παπαδημητρίου 2, Μανίκας 2, Παπαδόπουλος 9, Μακρυγιάννης 3, Τσεπαπαδάκης 5, Παπαθανασόπουλος 15(1), Τάγκαλος 3, Ζαφειρόπουλος 2, Τσιώκος 12, Χατζηρόδος 2.