Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1

Κάποια πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ. Ένα από αυτά είναι και το μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα από το λόφο, κάτι που αποδεικνύεται στα πολύ δύσκολα.
Ο Προφήτης Ηλίας, πληγωμένος μετά τη συντριβή από τη Νίκαια, αλλά και τα πολλά δικά του προβλήματα, έβγαλε όλο του τον ψυχισμό στο γήπεδο του Κορυδαλλού και πήρε μια επική νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο και βέβαιη πρωταθλήτρια Θύελλα, σε ένα ματς που στο φινάλε σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια. Ο αγώνας ήταν καρμπόν με αυτόν του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ. Είχε ακριβώς την ίδια εξέλιξη, καθώς κρίθηκε στο φινάλε, αλλά αυτή τη φορά είχε διαφορετικό εκτελεστή: Τον Αλέκο Μπουρδήμο, που στο 92', σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, πήρε σε θέση μέσα δεξιά την πάσα του Βοστάνη και κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Το γκολ αυτό πυροδότησε τους πανηγυρισμούς μέσα στο γήπεδο, όμως το τελευταίο σφύριγμα του Ποτόγλου λίγο αργότερα, ήταν και το έναυσμα για να γίνει το γήπεδο ρινγκ, με πολλούς οπαδούς της Θύελλας να επιτίθενται κατά των ποδοσφαιριστών μας. Στόχος ήταν όποιος φόραγε κόκκινη φανέλα, αλλά κυρίως οι Μέμπελι, Βισβίκης και Ευγενείας. Η γενική σύρραξη κράτησε για περίπου είκοσι λεπτά, η αστυνομία ήρθε και τελικά φύγαμε σώοι από το γήπεδο του Κορυδαλλού, στο οποίο ξύπνησαν μνήμες του παρελθόντος. Εξαιρετική η στάση των παικτών της Θύελλας (εκτός από κανά-δυο), που προσπάθησαν όπως μπορούσαν να προστατεύσουν τους αθλητές μας. Δε θα μπορούσαμε να πούμε όμως το ίδιο και για την ΕΠΣΠ, στην οποία είχαμε επισημάνει μέρες πριν την επικινδυνότητα της αναμέτρησης, όμως οι εκκλήσεις μας αποδείχθηκαν φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Πριν ξεκίνησουν τα επεισόδια έγινε ένας πολύ ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας. Η Θύελλα κύνηγησε από την αρχή τη νίκη, καθώς ήθελε να πάρει το αίμα της πίσω για την ήττα του Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ, που ήταν και η μοναδική της μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως ο Προφήτης Ηλίας με συμπαγή άμυνα και ώριμο παιχνίδι, δεν άφησε πεδίο δράσης στους επιθετικούς της, πέρα από λίγες περιπτώσεις, με πιο σημαντική το δοκάρι του Βαμβακίδη στο  56'. Για να έρθει το διπλό στο 92', και να υπογραφεί έτσι η μαγκιόρικη νίκη για τα δεκατρία παιδιά που έπαιξαν σήμερα, καθοδηγούμενα τεχνικά από τον γενικό αρχηγό Γιώργο Περπερίδη. Άριστη η διαιτησία του Ποτόγλου και των βοηθών του. Μπράβο στους παίκτες μας, που έχουν πάντα το κεφάλι ψηλά και ξέρουν να μας κάνουν περήφανους.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ποτόγλου (Τσοκαρόπουλος, Μαραβέλης)
ΣΚΟΡΕΡ: 92' Μπουρδήμος
ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΡ. (Κ. Βάρσος): Ρόκας, Παναρίτης (55' Τζουμανάι), Στασινός, Τσολάκος, Μπροτζάκης, Μπαλαλής, Παπασκύρης (55' Χάλκας), Μελανιφίδης, Βαμβακίδης, Καρακασίδης, Θεοδώρου (82' Μεταλίνο).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Γ. Περπερίδης): Μέμπελι, Σανδραβέλης, Τσάδαρης Χ. (70' Κουτράκης), Βισβίκης, Βέργος, Βρουλιδάκης, Γεωργακάκος (72' Διαμαντόπουλος), Βοστάνης, Μπουρδήμος, Ευγενείας, Σελίμης.