Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 55-27


Πολύ καλή εμφάνιση για τον Προφήτη σήμερα, που δεν άφησε περιθώρια στον Πανελευσινιακό και νίκησε με το ευρύ 55-27.
Από την αρχή η ομάδα μας επέβαλλε τον ρυθμό της, κυρίως χάρη στην δυνατή της άμυνα που περιόρισε σε πολύ χαμηλό σκοράρισμα τις φιλοξενούμενες. Ο Προφήτης ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός και στην επίθεση, έχοντας σε πολλές περιπτώσεις εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας. Προς το τέλος ο ρυθμός έπεσε, όμως η δουλειά είχε ήδη γίνει και οι κυανέρυθρες πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Αρκετά μοιρασμένοι οι πόντοι σήμερα για την ομάδα μας, με την Μαυράκη να είναι η μοναδική διψήφια κάνοντας παράλληλα ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι. Καλή δουλειά και από άλλα κορίτσια, όπως τη Μαχλά, την Παπαμαρκάκη και την Τζινλή, ενώ η Πολιτοπούλου έβγαλες μερικές εντυπωσιακές ασίστ. Από την Ελευσίνα πρώτη σκόρερ ήταν η Ιακώβου. Σωστοί ο Σκάρας και ο Ερμίδης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 55-27 (14-6, 33-12, 48-16, 55-27)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σκάρας, Ερμίδης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Σ. Φέξης): Γραμματικού 4, Θεοδώρου 7, Μαχλά 8, Γκίκα, Κοσκινά 2, Παπαμαρκάκη 8, Σερέτη 2, Μαυράκη 10, Τζινλή 6, Πολιτοπούλου 8.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σ. Κλήμης): Ευαγγελάτου 2, Γρύλλια, Χαραλαμπίδου 3, Σαββίδου 2, Ελευθερίου, Τσούμπου, Πολυζώτη 2, Χαραλαμποπούλου 1, Ιακώβου 8, Τσίρμπα 2, Πιτσάκη 7.