Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ 3-0


Ο Προφήτης μας επέστρεψε στη Β' Κατηγορία και η επιστροφή συνοδεύτηκε από μια πολύ ωραία νίκη με 3-0 επί του νεανικού Πανφαληρικού, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα μας σήμερα , που πήρε εύκολα τους τρεις πόντους. Το σκορ άνοιξε στο 23' ο Χάιδος με κεφαλιά, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Ζαχαρίου. Στο 54' ο Στέλιος Οξύνογλου διπλασίασε τα τέρματά μας, αφού πήρε την μπάλα από τον Χάιδο στα αριστερά, πέρασε δύο παίκτες και πλάσαρε σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το σκορ έκλεισε στο 77' ο έτερος Οξύνογλου, ο Θάνος, με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μήλιου. Ο Προφήτης έπαιξε ωραία μπάλα, οι ποδοσφαιριστές είχαν διάθεση και άφησαν υποσχέσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος ο Α.Ο.Α.Δ. εκτός έδρας, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ 3-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βογιατζιδάκη (Ηλιόπουλος, Σφακιανάκης)
ΣΚΟΡΕΡ: 23' Χάιδος, 54' Οξύνογλου Σ., 77' Οξύνογλου Θ.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Α. Σκανάτοβιτς): Τρικαμηνάς, Παντελάτος (58' Σταμπόλης), Μήλιος (80' Λάζαρης), Δαλέζιος, Οξύνογλου Σ.(80' Γκιούζι), Λιάκος, Ζαχαρίου, Οξύνογλου Θ. (80' Βαρβαρήγος), Μπουντάλης (64' Φραγκούλης), Χάιδος, Μπρέγκου.
ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Αποστολόπουλος, Τζοάννης (46' Τσίκας), Κονδυλάκης, Βουζουναράς (73' Δρακογιάννης), Ίσσαρης, Διαμαντάκος, Κορκίδης, Κάγιο, Πουλιανάκης, Μενδρινός, Λένα.