Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΤΖ. 0-3

Συνεχίζει χωρίς βαθμό η ποδοσφαιρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Πειραιά, μετά το 0-3 από τον Ποσειδώνα στο "Νικολαΐδης".
Μόλις στο πρώτο λεπτό προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνά μας δεν κατάφερε να απομακρύνει και η μπάλα έφτασε στον Θέο, που έγραψε το 0-1. Ο ίδιος παίκτης στην εκπνοή του πρώτου μέρους βγήκε στην πλάτη μας και πλάσαρε για το δεύτερο γκολ, τελειώνοντας ουσιαστικά την αναμέτρηση από το ημίχρονο. Ο Προφήτης πάντως θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει αλλά έχασε πολύ σπουδαίες ευκαιρίες με τους Κάσο (άουτ) και Τζακίδη (απέκρουσε ο Χατζαντώνης). Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία και ο Ποσειδώνας τριπλασίασε με τον Ζαχαρίου, ενώ λίγο νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι με τον Βούλγαρη (απόκρουση Παλούτσα).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΤΖ. 0-3
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνόπουλος (Σαΐνης, Τέσσης)
ΣΚΟΡΕΡ: 1', 45' Θέος, 68' Ζαχαρίου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ: Κατσιέρης (46' Παλούτσα), Βυρόπουλος (46' Φώσκολος), Θεοφάνους, Αναστασίου, Λάζαρης, Ραμάι, Ντύλη (30' Μαραγκός), Σελίμης (60' Σάλπας), Κάσο, Τζακίδης, Κλάδης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΧΑΤΖ.: Χατζαντώνης, Αναζικός, Μπρανίκας (67' Πολυχρονάκης), Κυρτίδης, Μούλιος, Κόλλιας, Θέος, Ευστρατίου, Βούλγαρης, Χαρίτος (75' Καρακατσάνης), Ζαχαρίου.