Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Το Σαββατοκύριακο η ποδοσφαιρική μας ομάδα έκανε άλλη μια εξόρμηση εκτός Αττικής, αυτή τη φορά για να δώσει το καθιερωμένο φιλικό με τον Α.Ο. Μαψού. Το τμήμα εγκατέστησε τη βάση του στο Λουτράκι και κατόπιν μετέβη στο πανέμορφο χωριό της Κλένιας, όπου αγωνίστηκε με το φίλο σωματείο. Το τελικό αποτέλεσμα (αν και δεν έχει καμία σημασία) ήταν νίκη του Προφήτη με 2-1, με σκόρερ τους Οξύνογλου και Μπρέγκου. Μετά την επιστροφή στο Λουτράκι, η ομάδα "έπαιξε μπάλα" σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της περιοχής και την Κυριακή γύρισε στον Πειραιά.
Οι αθλητές μας, ο προπονητής και οι συνοδοί της αποστολής απόλαυσαν κι αυτήν την εμπειρία, που απέδειξε πόσο ωραίο είναι το κλίμα στην ομάδα, κάτι που είναι και το μεγάλο της όπλο για την φετινή καλή πορεία που ευελπιστούμε να έχουμε στο πρωτάθλημα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Μαψού, που και φέτος μας φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχή μας να αποκτήσουν σύντομα και το δικό τους γήπεδο και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στον Πειραιά τα Χριστούγεννα για να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.