Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1


Με το δεξί ξεκίνησε η νέα σεζόν για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, αλλά και για το σωματείο γενικότερα, καθώς ο αγώνας κυπέλλου με την Άνω Νεάπολη ήταν ο παρθενικός για όλα τα τμήματά μας την αγωνιστική περίοδο 2022-23.
Ο Προφήτης έκανε πολύ καλή εμφάνιση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα βρει μπροστά του την Αστυπάλαια Κορυδαλλού, ομάδα Α' Κατηγορίας. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης η αρχηγός Ηλίας Λιάκος, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 68'.  Ένα πέναλτι που κέρδισε ο Γιώργος Χάιδος, σε ανατροπή του από αμυντικό. Ο Προφήτης είχε κι άλλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ, όμως κατά σειρά οι Χάιδος, Μπρέγκου, Αργυρόπουλος, έχασαν τα άχαστα, ειδικά από το χρονικό σημείο κι έπειτα που η Άνω Νεάπολη είχε ανεβάσει τις γραμμές της ψάχνοντας την ισοφάριση.
Η ομάδα μας πάντως φαίνεται να είναι πολύ πιο ισχυρή στα μετόπισθεν σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Ειδικά οι δύο έμπειροι νεοαποκτηθέντες, Δαλέζιος και Πολυχρονάκης, έδειξαν με το "καλημέρα" ότι είναι πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Όπως πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και οι άλλοι δύο νέοι ποδοσφαιριστές μας που πήραν φανέλα βασικού σήμερα, Οξύνογλου και Βαρβαρήγος.
Γενικότερα (και παρά την πολλή ζέστη σήμερα στο "Π. Νικολαΐδης") ήταν μια πολύ χρήσιμη αναμέτρηση, με τον Προφήτη να μετρά τις δυνάμεις του απέναντι σε μια ομάδα της κατηγορίας μας, αλλά και αντίστοιχης δυναμικής, τουλάχιστον σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα της περασμένης χρονιάς. Το συγκρότημα του Μάκη Ιωακειμίδη έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο (τα τελειώματα των φάσεων και οι επιλογές μας στην τελική προσπάθεια είναι βέβαιο πως θα βελτιωθούν), ενώ ακόμα πιο πολλά συμπεράσματα θα βγουν από το πολύ γερό τεστ της επόμενης φάσης, εναντίον μιας ομάδας που βρίσκεται δυο κατηγορίες πάνω.
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 0-1
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φυρογένης (Ευαγγελίδης, Πουλόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 68' (πεν.) Λιάκος
ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ (Π. Μωραΐτης): Κουλικούρδης, Γκριτζάπης, Ανδρεάτος, Καρνάτος (70' Παπαδόπουλος Ν.), Πάχος Ι., Αχλαδιώτης (70' Παπαδόπουλος Η.), Κωστούρος (67' Ραμαντάνι), Πάχος Ν., Καφαταρίδης, Σάμιος, Κουτλόγλου (41' Τζανόγλου).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Ιωακειμίδης): Τσαούλλι, Πολυχρονάκης, Βαρβαρήγος, Δαλέζιος, Λιάκος, Ράμαϊ (87' Παντελάτος), Αργυρόπουλος, Οξύνογλου, Λεμπέσης, Χάιδος (90' Βλάσης), Μπρέγκου (90' Γιαννακόπουλος).

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών ανακοινώνει η ομάδα μας. Και οι δύο μάλιστα πήραν το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα του Προφήτη στο σημερινό αγώνα.

Σπύρος Γιαννακόπουλος, 28 ετών, επιθετικός, από Πήγασο Αγίου Διονυσίου

Στέλιος Βαρβαρήγος, 17 ετών, δεξί μπακ, από Περαμαϊκό