Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. 95-28

Ο Προφήτης ξεκίνησε σήμερα την προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον τίτλο του κυπελλούχου, υποδεχόμενος την Φιλοθέη στα Καμίνια. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και η πρόκριση στα προημιτελικά ήρθε εύκολα για την ομάδα μας, με σκορ 95-28. Ήταν μια καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα για τα κορίτσια του κόουτς Σκληρού, ξέχωρα από το όποιο πνευματικό όφελος μπορεί να έχει ο πρώτος επίσημος αγώνας για μια ομάδα που τώρα "δένει". Η συνέχεια βέβαια αναμένεται σαφώς δυσκολότερη, με το σούπερ καπ του Σαββάτου να δεσπόζει στο πρόγραμμά μας, ενώ και ο προημιτελικός της άλλης Κυριακής αναμένεται να είναι γερό ματς.
Να σταθούμε λίγο όμως και στην ομάδα της Φιλοθέης, που με τον σημερινό αγώνα επανήλθε στις γυναικείες διοργανώσεις της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. μετά από μονοετή "αγρανάπαυση". Είναι ένα σωματείο με ωραία κουλτούρα, από αυτά που έχει ανάγκη ο χώρος, και σίγουρα η επάνοδός του είναι γεγονός πολύ ευχάριστο.
Τα κορίτσια του Προφήτη είχαν όλα διάθεση σήμερα, όλες όσες αγωνίστηκαν έβαλαν καλάθι, με τα Στεφανάκια να είναι οι πρώτες μας σκόρερ. Από τη φιλότιμη Φιλοθέη ξεχώρισε μακράν η Ανδριοπούλου. Απαρατήρητη όπως ήταν λογικό πέρασε η διαιτησία των Ιωάννου (πρόσφατα αξιολογήθηκε και την συγχαίρουμε) και Αλιμπέρτη.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. 95-28 (26-4, 54-10, 73-21, 95-28)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωάννου, Αλιμπέρτης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Θ. Σκληρός): Μικέλλη 2, Βλάνη 3(1), Τζάρου 6, Ιντ-Σαμπούν 4, Κολοβού 12(1), Κρίτσαλου 9, Στεφάνου Α.-Μ. 18, Κοσκινά Μ. 2, Κοσκινά Α. 12, Στεφάνου Κ. 21(2), Τσίτσου 6.
ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. (Φ. Σωτηρίου): Ανδριοπούλου 16(3), Σηφάκη 8(2), Σουλμίνα 2, Στεργίου, Τσαπαρίκου, Ζωγράφου, Γκιάτα, Μυστέκια 2, Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιά, Γιαννικάκη, Τρυπιτσίδη.