Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. 52-38

Δέκατη συνεχόμενη νίκη για τον Προφήτη, που κατέβαλε την μαχητική ομάδα της Μαγούλας στα Καμίνια και συνεχίζει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Μετά το νωθρό ξεκίνημα, ο Προφήτης βρήκε σιγά-σιγά ρυθμό και από το δεύτερο ημίχρονο και μετά ανέβασε τη διαφορά και έφτασε χωρίς προβλήματα στη νίκη. Η ομάδα μας βασίστηκε στην κυριαρχία της κάτω από τα καλάθια, τελειώνοντας τον αγώνα με 26 επιθετικά ριμπάουντ. Τα περισσότερα από αυτά ήταν μετά από (τα πάρα πολλά μας) άστοχα τρίποντα. Ο Προφήτης οδηγήθηκε σε έναν πολύ παράδοξο, για τα δικά του δεδομένα, τρόπο παιχνιδιού, σουτάροντας συνολικά 30 (!) τρίποντα. Παραλίγο να ξεπεράσουμε ακόμα και το Γκόλντετ Στέιτ (εκείνο τουλάχιστον έχει και έναν... Κάρι), που τα ξημερώματα στην Οκλαχόμα σούταρε 31. Το ποσοστό μας εντέλει ήταν 5/30, με πλέον εύστοχη τη Δροσωτάκη, που ξαφνικά έχει εξελιχθεί σε σουτέρ! Στα της άμυνας, η ομάδα μας για ένα ακόμα ματς έβγαλε διάθεση, κυνήγησε τις φάσεις και αυτά τα στοιχεία είναι κάτι ακόμα που κρατάμε, τη στιγμή μάλιστα που το πρόγραμμα των επόμενων τριών αγωνιστικών είναι πολύ δύσκολο, με τον Προφήτη να έχει να πάει σε δύο πολύ δυνατές έδρες (Πήγασο και Αετό) και ενδιάμεσα να υποδέχεται την πρωτοπόρο Αργυρούπολη.
Λαζάρου και Δροσωτάκη ήταν οι κορυφαίες του Προφήτη, ενώ από την Φιλοθέη, που στην πρώτη της παρουσία στα γυναικεία πρωταθλήματα αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις, φάνηκε περισσότερο η Μασέλου. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Τσαλίκη και Ησαΐογλου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. 52-38 (11-8, 26-18, 43-27, 52-38)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαλίκης, Ησαΐογλου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Αρχοντάκη 4, Δροσωτάκη 16(4), Σπύρη 4, Λαζάρου 13, Ζεβαχιργιάν 5(1), Κουτσοδήμου 5, Καλοβυρνά, Νιάρχου, Γουλουμή, Πούλη 5, Ιωαννίδου.
ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΑΓ. (Μ. Μέτος): Γιούργη Ε., Ανδριοπούλου 6(2), Τακίδη, Γιούργη Ο., Ραμαντάνη 8(2), Μασέλου 16, Πέππα, Τσαπαρίκου 6, Παπαστάμου 2, Τρυπιτσίδου.