Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ.ΔΙΟΝ-ΠΡΟΦ .ΗΛΙΑΣ 2-2

Δύο βαθμούς και την ευκαιρία να αποκτήσει και πάλι βαθμολογικό πλεονέκτημα από τους διώκτες του άφησε ο Προφήτης το Σάββατο στη Δραπετσώνα κόντρα στον ουραγό Πήγασο.
Ο αγώνας αυτός ήταν ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των κακών εμφανίσεών μας το τελευταίο διάστημα. Πολλές χαμένες ευκαιρίες, και για εμάς αλλά και για τον Πήγασο, που ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 20' με πολύ όμορφη εκτέλεση φάουλ του Χατζησταύρου. Ο Προφήτης κατάφερε να γυρίσει το σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με κεφαλιά του Καλλινικίδη και σουτ του Φιλιππάκου. Παρά το 1-2 του ημιχρόνου ο Προφήτης ήταν φανερό πως είχε μεγάλες αδυναμίες σε όλες του τις γραμμές. Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος όχι μόνο μας έβαλε δύο γκολ, αλλά έφτασε κοντά και σε άλλα τέρματα. Δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο διώξαμε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Και ο Προφήτης βέβαια έφτιαξε πολλές φάσεις, δεν σκόραρε όμως κι άλλο τέρμα και εντέλει το πλήρωσε. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου o Mαστρόκαλος ισοφάρισε και το σκορ στη συνέχεια δεν άλλαξε, παρότι ο Προφήτης αγωνίστηκε από κάποιο σημείο και μετά με παίκτη παραπάνω, μετά την αποβολή του Σδρένια, ο οποίος στο 74' τα έβαλε με την Παναγία. Ο Προφήτης πίεσε, είχε ευκαιρίες (πιο σημαντική το δοκάρι του Κλάπη), αλλά δεν κατόρθωσε να αλλάξει τη μοίρα του.
Άλλη μια βαθμολογική απώλεια λοιπόν και καλά να πάθουμε γιατί ήμασταν και πάλι χαλαροί. Ο Κατσαμάς τα λέει καιρό τώρα, αλλά κανείς δεν τον ακούει. Τουλάχιστον κρατήσαμε τη δεύτερη θέση, μετά από μια πολύ απροσδόκητη αγωνιστική, όπου από τους έξι πρώτους δε νίκησε κανείς.
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιανναράκης (Αναγνώστου, Νικολαΐδης)
ΣΚΟΡΕΡ: 20' Χατζησταύρου Η., 46' Μαστρόκαλος Ε. - 37' Καλλινικίδης, 43' Φιλιππάκος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 74' Σδρένιας
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝ. (Ν. Νικολάου): Κωνσταντόπουλος, Στεφανής (67' Μαστρόκαλος Λ.), Στεφανίδης, Γκάρας, Χατζησταύρου Η., Τρίχας (46' Σδρένιας), Χατζηγρηγορίου, Μαστρόκαλος Ε., Χατζησταύρου Ζ., Κοκκινάκης (46' Μαραγκουδάκης), Μπιρλούδης.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Τασιούλας): Παλυβός, Λάζαρης, Τσάδαρης Χ. (59' Μπόσμος), Πατριώτης, Φεϊζάι, Τσάδαρης Α., Φιλιππάκος, Τίκας (46' Κλάπης), Καλλινικίδης (71' Σκαλιτόπουλος), Φώσκολος, Μανωλάκος.