Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, έχουμε γίνει μάρτυρες συνεχόμενων αδικιών εις βάρος της ομάδας μας. Έχουμε προτιμήσει να παραμείνουμε σιωπηλοί, όχι από αδυναμία, αλλά από επιλογή, έχοντας μάθει πρώτα απ' όλα να κοιτάμε τους εαυτούς μας, τα δικά μας λάθη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Δε μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να υπομένουμε στωικά τα όσα διαδραματίζονται, ειδικά από τη στιγμή που έχουμε μπροστά μας μια σειρά αγώνων που θα κρίνει πολλά περισσότερα από την παραμονή μας στην κατηγορία.
Ο Προφήτης και φέτος παλεύει κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, με λίγους αριθμητικά ποδοσφαιριστές, τεράστια οικονομικά προβλήματα και άθλιες γηπεδικές εγκαταστάσεις. Δίνει όμως τη μάχη του με τιμιότητα, στηριζόμενος σχεδόν αποκλειστικά στα δικά του παιδιά (την Κυριακή οι 8 από τους 11 που έπαιξαν έκαναν πρώτο δελτίο στην ομάδα μας). Δυστυχώς όμως φαίνεται πως άλλοι έχουν ήδη αποφασίσει για τη μοίρα μας. Είναι οι ίδιοι που όταν μας βλέπουν μας κουνάνε συγκαταβατικά το κεφάλι, μας χτυπάνε φιλικά στην πλάτη, και μετά από λίγο μας μαχαιρώνουν. Είναι οι ίδιοι που έχουν ενορχηστρώσει εδώ και καιρό αυτή τη συστηματική προσπάθεια αγωνιστικής εξόντωσης της ομάδας μας, μέσα από διαιτητικές αποφάσεις και τιμωρίες αθλητών μας.
Κάναμε τόσο καιρό υπομονή, αλλά πλέον εξαντλήθηκε. Ο Προφήτης Ηλίας δεν ζητά, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. Όλοι μας (διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές) είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη μας μέχρις εσχάτων. Η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία είναι για εμάς ιερή υποχρέωση και ύψιστο καθήκον. Αφήστε μας να τη διεκδικήσουμε.
Υ.Γ.: Σχετικά με το χθεσινό ματς, αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του Καραβά, για το αν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν ή να προστατευτούν, και εξ' αιτίας ποιου ατόμου ξεκίνησαν τα επεισόδια. Με τον Καραβά δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα, ήμασταν και θα είμαστε πάντα φίλοι, ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζουμε πως εκπροσωπείται από Κυρίους με Κ κεφαλαίο και πως κάποια στιγμή οι νέοκοποι παράγοντές του θα εκπαιδευτούν από τους παλαιότερους πάνω στην έννοια του αθλητικού ήθους.