Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ 0-2

Φαρ-ουέστ σήμερα, στο ΣΕΦ, με τον Καραβά να περνά νικηφόρα με 0-2 και να παραμένει πρώτος στη βαθμολογία, αλλά το ματς να σημαδεύεται από πολύ σοβαρά επεισόδια.
Ο Προφήτης έχει οικτρά παράπονα από τη διαιτησία του Βικτωράτου, ειδικά για το πρώτο γκολ, στο οποίο ο Ρηγούτσος σκόραρε με... μανσέτα. Ο ίδιος παίκτης σφράγισε τη νίκη της ομάδας του στο 90', ενώ ο διαιτητής ελέγχεται και για τη γενικότερη προσέγγιση του στον αγώνα, καθώς τα φάουλ που κερδίσαμε μπροστά από το κέντρο μετριούνται στην (ανοικτή) παλάμη του ενός χεριού. Ίσως βέβαια ο σκοπός όλων αυτών να ήταν διπλός, και μάλλον η μεγαλύτερη σημασία βρίσκεται αλλού: Ήταν δεδομένο πως όλο και κάποιος παίκτης μας θα "τσιμπούσε", και μάλιστα η δουλειά έγινε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί το "ψάρι" ήταν ο Βισβίκης, δηλαδή ο ηγέτης της άμυνάς μας, που εξύβρισε τον επόπτη και τώρα θα χάσει όλα τα πλέι-άουτ. Πέρα απ' όλα αυτά, ο Προφήτης πλήρωσε ξανά την αστοχία του στην τελική προσπάθεια. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Τσάκωνας αστόχησε "φάτσα" με τον Μώτο, ενώ στην επανάληψη και σε δύο όμοιες φάσεις, Αλλαϊμπέι και Τσιριγώτης δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κενή εστία από πλάγια θέση.
Με τη λήξη του αγώνα πυροδοτήθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια και έξω από τα αποδυτήρια έγινε γενική σύρραξη μεταξύ παικτών και φιλάθλων. Το φυτίλι άναψε ένας απίθανος τύπος (αργότερα μάθαμε πως είναι παράγοντας του Καραβά), που την ώρα που είχαμε τον καημό μας και φωνάζαμε στον ρέφερι, μας είπε το εξής αμίμητο: "Αποδεχτείτε το, ο Καραβάς θα είναι πρώτος, είτε σας αρέσει, είτε όχι"! Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο αγώνας έληξε, για να ακολουθήσει το χάος, πριν τελικά ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, αλλά και για περίπου τρία τέταρτα μετά τη λήξη του αγώνα (!), η διαιτητική τριάδα παρέμενε στη σέντρα του γηπέδου, περιμένοντας αστυνομική δύναμη. Όταν εκείνη έφτασε, και αφού ο περισσότερος κόσμος είχε αποχωρήσει, έφυγε με το περιπολικό και πήγε στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να συντάξει το φύλλο αγώνα. Εκεί βρέθηκαν και οι αρχηγοί μαζί με εκπροσώπους των δύο ομάδων.
ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου ο Βικτωράτος συνέχισε το σόου, συντάσσοντας ένα φύλλο αγώνα απόλυτα μελετημένο ώστε να "καίει" τον Προφήτη, γράφοντας πως όλα προκλήθηκαν από οπαδούς που φορούσαν διακριτικά και φώναζαν συνθήματα (!!!!!) του Προφήτη Ηλία. Ναι, κύριε Βικτωράτο, συγκεκριμένα ήταν ο σύνδεσμος των Ultras! Ένα (αλλά χαρακτηριστικό) από τα πολλά ψέματα που γράφτηκαν στο φύλλο, και θα τεθούν υπ' όψιν των αρμοδίων (των ποιων;) μέσα στη βδομάδα. Τελικά από το τμήμα φύγαμε στις 15:20 (ο αγώνας είχε ξεκίνησει στις 11:00) αφού πρώτα ο αρχηγός του Προφήτη Τσιριγώτης είχε υπογράψει το μπουρδολόγημα του ρέφερι με επιφύλαξη.
Και για να μη μένουν εντυπώσεις, είναι αυτονόητο πως με τους ποδοσφαιριστές και το σωματείο του Καραβά δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Εξάλλου, η συντριπτική πλειοψηφεία των ανθρώπων του Καραβά δεν είναι σαν τον παραπάνω λιγόμυαλο, αλλά σαν τον κ. Ελευθεράκη, που είναι παράγοντας-υπόδειγμα.
Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση του Ομίλου, σχετικά με την διαιτητική φαρσοκωμωδία που παρακολουθούμε φέτος...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΑΡΑΒΑΣ 0-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βικτωράτος (Τίκας, Παντέλης)
ΣΚΟΡΕΡ: 47', 90' Ρηγούτσος
ΑΠΟΒΟΛΗ: 70' Βισβίκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Τσάδαρης Χ., Τσάδαρης Α. (80' Λίτσης), Βισβίκης, Γεωργακάκος, Κίσσας, Μασρί, Τσάκωνας (51' Εστυλιανίδης), Τσιριγώτης, Αλλαϊμπέι.
ΚΑΡΑΒΑΣ (Γ. Μοδινός): Μώτος, Νάκος, Μυτιληναίος, Συριανός, Λώλος, Μπόγρης (59' Θηραίος), Ρηγούτσος, Σαλίμπασα (52' Πρίντεζης), Ελκάντι (79' Ευθυμιάδης), Σαουλίδης, Κασάρα.