Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΚΑΡΑΒΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Καραβά ο Προφήτης, καθώς ηττήθηκε 2-0 στο γήπεδο της Νίκαιας, δεχόμενος ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Η αναμέτρηση της ομάδας μας ήταν εξ' αρχής δύσκολη, με δεδομένη εκτός της δυναμικότητας του αντιπάλου και την απουσία του τιμωρημένου βασικού μας στόπερ Βισβίκη. Έτσι ο κόουτς Ασημομύτης αναγκάστηκε να χρησιμόποιησει ένα αδόκιμο κεντρικό δίδυμο, τους Τσιριγώτη και Μανσούρ. Οι δυο τους πάντως φάνηκαν να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους, όμως ο Προφήτης είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Αντίθετα ο Καραβάς φαινόταν να έχει μεγαλύτερη συνοχή, πιο καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τον Πρίντεζη, που σκόραρε δύο φορές και αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της αναμέτρησης. Την πρώτη στο 38' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και τη δεύτερη στο 61' με πλασέ από πλάγια θέση, σε αντεπίθεση του Καραβά που ξεκίνησε από δικό μας στημένο. Ενδιάμεσα ο Προφήτης είχε την μοναδική πραγματικά μεγάλη δική του φάση μέσα στο ματς, την κεφαλιά του Άγγου στο 54', που όμως έδιωξε εντυπωσιακά ο Ματσούκας. Σαν γενική εικόνα η ομάδα μας πάλεψε, ειδικά μέχρι να έρθει το γκολ το ματς ήταν ισορροπημένο, εντέλει όμως υποταχθήκαμε φυσιολογικά σε έναν ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο.
ΚΑΡΑΒΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιωαννίδης (Παχωπός, Γεωργόπουλος)
ΣΚΟΡΕΡ: 38', 61' Πρίντεζης
ΚΑΡΑΒΑΣ (Γ. Μοδινός): Ματσούκας, Κασάρα, Μυτιληναίος, Λώλος (71' Βαμβακίδης), Μαλίκας, Μπόγρης (58' Συνοδινός), Ευθυμιάδης (62' Χουχούλης), Δρουχούτος, Πρίντεζης, Σαουλίδης, Συριανός.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Μασρί, Τσάδαρης Α., Τσιριγώτης, Μανσούρ, Άγγος, Γεωργακάκος  (72' Τσάκωνας), Γκούρι, Κίσσας (80' Λίτσης), Εστυλιανίδης (86' Αλλαϊμπέι Φ.).