Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. 2-0

Τρίποντο-χρυσάφι για τον Προφήτη, που σε ένα σούπερ καθοριστικό ματς νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο Κερατσινίου στο Σ.Ε.Φ., μετά από εξαιρετική εμφάνιση.
Ο Προφήτης από το 1' μέχρι το 90' κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και περιόρισε τον Πανιώνιο σε παθητικό ρόλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Κερατσινιώτες δεν έφτιαξαν ούτε μία κλασσική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Σπαχίου, ενώ η ομάδα του λόφου θα μπορούσε να είχε σκοράρει και άλλα τέρματα. Το συγκρότημα του Χρήστου Ασημομύτη είχε μία από τις καλύτερες φετινές του παρουσίες, αν όχι την καλύτερη, και από όσους αγωνίστηκαν δεν υπήρξε κανείς που να υστέρησε, με τον Ηλία Μασρί να είναι όμως ο πρωταγωνιστής, σκοράροντας και τα δύο μας τέρματα. Ο 18χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 44', μετά από πολύ όμορφο ομαδικό συνδυασμό και τελική πάσα από τον Κίσσα, ενώ στο 71' έγινε ο αποδέκτης της παράλληλης πάσας του Άγγου και με διπλή προσπάθεια έγραψε το 2-0. Και φυσικά από τη στιγμή που σκόραρε, ο Προφήτης δεν ήταν δυνατό να μην πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς είχε συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας, ήταν συμπαγής σε όλες τις γραμμές του και δεν απειλήθηκε καθόλου.
Τέλος πρώτου γύρου και ο Προφήτης έχει αφήσει ξεκάθαρα πίσω του το άσχημο ξεκίνημα και έχει ολοένα και ανοδική πορεία. Ο μεγάλος στόχος είναι πια η απ' ευθείας εξασφάλιση της παραμονής, και με εμφανίσεις όπως η σημερινή κάτι τέτοιο σίγουρα θα επιτευχθεί.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. 2-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαλαχούτης (Κουβέλης, Βογιατζιδάκη)
ΣΚΟΡΕΡ: 44', 71' Μασρί
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Αλλαϊμπέι, Μανσούρ, Τσάδαρης Α., Βισβίκης, Γεωργακάκος, Άγγος (90' Στεφανίδης), Μασρί, Κίσσας, Τσιριγώτης, Εστυλιανίδης (63' Περπερίδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡ. (Σ. Βολονάκης): Μπραχίμι, Μάνδυλας, Κλοπώδης, Ιωαννίδης, Αναστασίου, Κανάκης, Κουιμάνης, Σερεμέτης, Κιούσης, Γουναρόπουλος, Μαρίν.