Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Α.Δ. 0-0

Σε αγγλικά πρότυπα ο Πειραιάς, είχε σήμερα τη δική του "Boxing day", στο Σ.Ε.Φ. όμως δεν είδαμε γκολ, με τον Προφήτη και τον Α.Ο.Α.Δ. να μένουν στο σαν χριστουγεννιάτικο τοπίο λευκό 0-0.
Για την ομάδα μας τέτοια ματς είναι που στον προγραμματισμό υπολογίζονται σαν "τρίποντα", στο τέλος της ημέρας όμως και έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, έστω και ο ένας βαθμός λογίζεται σαν κέρδος. Κι αυτό γιατί ο Προφήτης έβγαλε περισσότερη από μισή ώρα αγώνα με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Βισβίκη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, από τον "καρτάκια" ρέφερι Σαββατιανό. Οι παίκτες μας ξεκίνησαν δυνατά και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, ειδικά στο πρώτο μισάωρο που ήταν καλύτεροι και έχασαν πολλές ευκαιρίες. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαν κι εκείνοι τις δικές τους φάσεις, ενώ στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό πλεονέκτημα, είχαν τις πιο κλασσικές ευκαιρίες. Η αποβολή του Βισβίκη προσωρινά αποδιοργάνωσε τον Προφήτη (ο κόουτς Ασημομύτης αναγκάστηκε να κάνει αλχημείες, βάζοντας τον Κίσσα στα στόπερ), και εν μέρει η καλή μας τύχη, συνοδευόμενη από την αστοχία των επιθετικών του Α.Ο.Α.Δ., μας βοήθησε να κρατήσουμε το "μηδέν". Το ματς πάντως ήταν γενικά αρκετά δυνατό (φυσιολογικό λόγω της βαθμολογικής του σημασίας), ο Προφήτης προς το τέλος, και όσο του το επέτρεπαν οι συνθήκες προσπάθησε να βγει μπροστά για να κλέψει τη νίκη, όμως τελικά όλα έμειναν ως είχαν, και εντέλει ίσως αυτό να ήταν και το δικαιότερο αποτέλεσμα. Κάπως έτσι λοιπόν αποχαιρετούμε το 2014 (ήταν ο τελευταίος αγώνας για όλα τα τμήματα μας), και από εδώ θα είμαστε και πάλι κοντά σας σε μια βδομάδα, όταν και θα ξεκινήσει ξανά η αγωνιστική δράση. Καλή χρονιά!
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-Α.Ο.Α.Δ. 0-0
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαββατιανός (Μαυρομιχάλης, Χαραλαμπίδης)
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 58' Βισβίκης
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Χ. Ασημομύτης): Σπαχίου, Περπερίδης, Τσάδαρης Χ., Τσάδρης Α., Βισβίκης, Γεωργακάκος (63' Εστυλιανίδης), Άγγος, Γκούρι, Μασρί, Τσιριγώτης, Κίσσας.
Α.Ο.Α.Δ. (Τ. Δερμάτης): Κελεμίδης, Στιβακτάς, Παπακωνσταντίνου, Ελευθερίου, Κόης, Σιμάκος (24' Δερμάτης), Σταματίου, Θεοδωράτος, Ρουσσόπουλος, Μπεκάκος (80' Σκλήρης), Μιχαήλ (61' Κωνσταντίνου).