Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 70-56

Ίδια γεύση για τον Πρόφητη, που το πάλεψε σήμερα στον Κορυδαλλό, δεν βρήκε όμως το ροζ φύλλο ούτε δίπλα στις φυλακές.
Η εμφάνιση πάντως ήταν αρκετά ελπιδοφόρα και έστω κι αν δεν έχουν έρθει ακόμα τα αποτελέσματα ο Προφήτης δείχνει να συνέρχεται μετά το πολύ κακό του ξεκίνημα. Σήμερα όμως είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που έβγαλε μια απίστευτη ευστοχία από το τρίποντο, τελειώνοντας το παιχνίδι με 11 "βόμβες", 8 από τις οποίες στο πρώτο ημίχρονο. όταν και έχτισε τη διαφορά που της έδωσε τη νίκη. Οι "βυσσινί" αρχικά χτύπησαν στις κακές μας περιστροφές, αλλά και αργότερα, όταν η άμυνα μας βελτιώθηκε, έβαζαν ακόμη και τα "κρεμασμένα" σουτ, με τον Βιδάκη ειδικά να πυροβολεί ακατάπαυστα. Έτσι ο Προφήτης βρέθηκε να χάνει από το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με διψήφια διαφορά, που στο ημίχρονο ήταν 16 πόντοι. Προσπάθησε στο τρίτο δεκάλεπτο να τη μαζέψει, την πήγε μέχρι τους δέκα (55-45), αλλά ποτέ πιο κάτω. Πάντως, η επιθετική βελτίωση σήμερα ήταν αισθητή, όμως είναι φανερό πως ακόμη είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε όταν το σκορ πηγαίνει ψηλά, ενώ τα συνηθισμένα αγκάθια μας μάτωσαν και πάλι: Αρκετά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και αστείο ποσοστό στις βολές (5/15). Μαζί με όλα αυτά και μια επιεικώς μέτρια διαιτησία, της οποίας τα περισσότερα λάθη ήταν εις βάρος μας.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 70-56 (24-14, 44-28, 56-45, 70-56)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρακωνσταντόπουλος, Γεώργου
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Κ. Κλιγκόπουλος): Βιδάκης 22(5), Σκιαθίτης, Φουντής 11(2), Καρασούλας, Καραγιάννης 26(2), Παριανόπουλος 3(1), Αδράμης 3(1), Δαουτάκος, Σαραντίδης 3, Τζοβάρας, Κλιγκόπουλος 2.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Μ. Κεραμειδάς): Κάτσικας 5(1), Φάββας, Ευσταθίου 9, Τριανταφύλλου 8(2), Βουρνάς 6, Σαράντης 15(2), Καψοκόλης 4, Μπερδεμπές 2, Μουστάκας 5(1), Πατμανίδης 2.