Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 43-33

Δύο στα δύο για τον Προφήτη στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί των Κυριάρχων με 43-33 στο τοπικό ντέρμπι.
Η επικράτηση του Προφήτη κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν, καθώς οι Κυρίαρχοι είναι δυνατή ομάδα και παραμένει μέσα στις καλές της κατηγορίας, κάτι που απέδειξε και την περασμένη Κυριακή στο Μπραχάμι. Η ομάδα στηρίχθηκε και σήμερα στην καλή της άμυνα, που περιόρισε τα ατού των αντιπάλων και έδωσε συγχωροχάρτι για τα κακά ποσοστά που είχαμε στην επίθεση. Σημαντικός τομέας επίσης ήταν τα ριμπάουντ, με τον Προφήτη να ανανεώνει συχνά τις δικές του χαμένες επιθέσεις, αλλά να μη δίνει το δικαίωμα στις τυπικά φιλοξενούμενες να κάνουν το ίδιο. Ο Προφήτης είχε σε όλο το ματς μια μικρή διαφορά, που αύξανε αργά αλλά σταθερά, όμως σε καμία περίπτωση δεν επέτρεπε τον εφησυχασμό, τουλάχιστον ως το 34' που γράψαμε και την πρώτη μας διψήφια μέσα στο ματς (37-26). Έτσι εγκαινιάσαμε με νίκη και τις καινούργιες εμφανίσεις, προσφορά του "Bowling Center". Οι Κυρίαρχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και οπωσδήποτε θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν πρόκριση, κάτι που φυσικά ευχόμαστε ολόψυχα. Με καλές και κακές στιγμές η διαιτησία των Φάκωνα και Σταγιάνου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ 43-33 (10-9, 21-18, 32-24, 43-33)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φάκωνας, Σταγιάνος
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Βλάμη 8, Δροσωτάκη 11, Βροχίδου Β. 9, Τηλεμάχου 8(2), Βροχίδου Σ., Καψοκόλη 4, Σπύρη, Καρελά, Γουλουμή, Μουσούλη 3(1), Αμανατίδου.
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Δ. Ζαχαρίας): Καρακλή 2, Κοτσώνη, Τσίρμπα 7, Αράμπαλη 10, Αραμπατζή 4, Καμπόλη 6, Σωτηροπούλου, Θεοφίλου 2, Πεφάνη 2, Ραφελέτου, Σιφωνιού.