Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: Ο.Κ.Ε.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 67-68

Πώς μπορεί ένας αδιάφορος βαθμολογικά αγώνας να κρύβει μεγάλες συγκινήσεις; Το είδαμε σήμερα το βράδυ στη Γούβα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από... το τέλος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Κάσσης πήγε να μας στείλει αδιάβαστους, όταν πηγαίνοντας για να φωνάξουμε έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε κάτω λιπόθυμος!  Τα χρειαστήκαμε, αλλά ευτυχώς ο προπονητής μας συνήλθε και τώρα είναι καλά. Αλλά κόουτς, άσε τους ηρωισμούς και πήγαινε στο γιατρό...
Είχε προηγηθεί ένας πολύ όμορφος αγώνας, με πολλές εναλλαγές και χιτσκοκικό φινάλε. Ο Προφήτης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έκανε ακόμα και διψήφιες διαφορές, όμως σταδιακά άρχισε να χάνει το ρυθμό του και ο Ο.Κ.Ε. ισοφάρισε σε 50-50 με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, για να περάσει μπροστά λίγο μετά με 52-51 και 54-53. Ο Προφήτης φαινόταν να χωλαίνει, όμως βρήκε ενέργεια και σκορ από τον "Μαλλιά" και τον Ντάσκα, έμεινε όρθιος, και τελικά το μεγάλο σουτ ήρθε από τον Χαραλαμπίδη, που με τρίποντο έκανε το 63-66 στα 45". Με το σκορ 65-68 και μία επίθεση για τον Ο.Κ.Ε., ο Προφήτης πήγε για το φάουλ, ώστε να αποφύγει την ισοφάριση, όμως αυτό έγινε πάνω στο τρίποντο και μάλιστα χρεώθηκε αντιαθλητικό! Ο Σιφναίος έβαλε 2/3, ο Ο.Κ.Ε. είχε 9" για το καλάθι της νίκης, όμως ο Αβραμίδης πήρε βεβιασμένο τρίποντο και το διπλό ήρθε, έστω και μέσα από χίλια κύματα. Η ομάδα μας είχε κάποια καλά διαστήματα, όχι όμως διάρκεια, μας χαροποίησε όμως με τη νίκη, ειδικά έτσι όπως ήρθε. Οι Ελευσίνιοι τις προηγούμενες μέρες είχαν θέματα, με την παραίτηση του κόουτς Σφυρή, είναι στην ίδια μοίρα με μας (βαθμολογικά αδιάφοροι), όμως έπαιξαν αρκετά καλά και μένει πως φέτος δώσαμε δύο πολύ όμορφα παιχνίδια μαζί τους. Θα τους ξανανταμώσουμε και του χρόνου, και αυτό είναι ευχάριστο, γιατί και καλά παιδιά είναι, αλλά και γιατί το κλειστό του Γούβας είναι πραγματική κούκλα και πάντα φιλόξενο. Μέτρια η διαιτησία του Σιώκα, κατά τι χειρότερη αυτή του Πούλιου.
Ο.Κ.ΕΛΥΕΣΙΝΑΣ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 67-68 (13-20, 30-37, 50-50, 67-68)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σιώκας, Πούλιος
Ο.Κ.ΕΛΥΣΙΝΑΣ (Τ. Βογιατζής): Βογιατζής 3, Αβραμίδης 14(2), Αντωνάρας 10, Πατάλας, Βασιλείου 2, Καρράς 2, Σιφναίος 16, Παπαχριστοδούλου 2, Δασκαλάκης 7(1), Πέππας 4, Αρβανίτης 2, Λιώρης 5(1).
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Χαραλαμπίδης 11(1), Φωστέρης 17(1), Ευσταθίου 12, Πιστιόλης, Κεραμειδάς, Καψοκόλης 1, Κουκουβάκης 14, Μόμτσος 4, Κάτσικας 4, Ντάσκας 5.