Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 4-2

Ο Ηλίας Σταματέλλος ανοίγει το σκορ
Χωρίς να χρειαστεί να παίξει στο φουλ ο Προφήτης νίκησε 4-2 τον Κένταυρο στο ΣΕΦ. Το έργο της ομάδας του λόφου φάνηκε γρήγορα πως θα είναι εύκολο, καθώς οι Καμινιώτες μετά βίας συμπλήρωσαν ενδεκάδα, χωρίς να έχουν αλλαγές, ενώ στο μισάωρο έμειναν και με δέκα μετά τον τραυματισμό του Απέργη. Έτσι ο Προφήτης παίζοντας με πρώτη ταχύτητα στο α' μέρος και με νεκρά στο β' έφτασε στην άνετη νίκη, με τα χαμόγελα να έρχονται κυρίως επειδή δύο παιδιά από την εφηβική μας ομάδα, ο Περπερίδης και ο Μασρί, σήμερα έβαλαν τα πρώτα τους γκολ με τους μεγάλους. Ο Κένταυρος περνά μια πολύ δύσκολη σεζόν, έχει από νωρίς υποβιβαστεί, όμως παρά τις δεδομένα δύσκολες συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει δεν μεταβλήθηκε σε σάκο του μποξ, παλεύοντας όσο μπορούσε το ματς και έχοντας μερικά διαστήματα όπου έκανε αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε βέβαιοι πως η ιστορική ομάδα, που από του χρόνου θα λέγεται ΑΕ Καμίνια, θα αναγεννηθεί και θα εμφανίσει καλό πρόσωπο του χρόνου στη Γ' Κατηγορία. Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Αργύρη, ενώ οι δύο νεαροί επόπτες, Φαγκρίδας και Χρηστάκος είχαν σωστές υποδείξεις και σίγουρα θα ικανοποίησαν τον εκπρόσωπο της Ε.Δ. Νίκο Αγαδάκο που ήρθε στο γήπεδο για να διαπιστώσει την πρόοδό τους.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 4-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αργύρης (Φαγκρίδας, Χρηστάκος)
ΣΚΟΡΕΡ: 11', 18' Σταματέλλος, 40' Περπερίδης, 72' Μασρί - 59' Σ. Μπεντενιώτης, 75' Δημητρίου
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Χούσι, Τσάδαρης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης (55' Γκατζέλης), Μουζακίτης, Γκούρι, Σταματέλλος (46' Μασρί), Βοστάνης (30' Περπερίδης), Γιαλελής.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Δ. Δημητρίου): Μπεντενιώτης Π., Μπεντενιώτης Φ.,Απέργης Κ., Μπαρμπάτης Ν., Απέργης Μ., Μπαρμπάτης Α., Κολυτάς, Κοντεσόπουλος, Λεβαντής, Γεροντής, Δημητρίου, Μπεντενιώτης Σ..