Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 47-42

Η νίκη επί του Ατρομήτου σήμανε και την οριστικοποίηση της έκτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα ανεξάρτητα τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική. Το σημερινό ματς κατ' ουσίαν ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, είχε όμως μεγάλη σημασία για τα κορίτσια και τον προπονητή τους, καθώς στα τοπικά ντέρμπι υπάρχει πάντα και η υπόθεση γόητρο. Έτσι το σωματείο πήρε μεγάλη χαρά σήμερα, από τη νίκη, την εμφάνιση και τη διάθεση που είδαμε σήμερα στα Καμίνια.
Προφήτης και Ατρόμητος έδωσαν καλύτερο θέαμα απ' ότι μας είχαν συνηθίσει στα υπόλοιπα μεταξύ τους πέρσι και φέτος. Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο και έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε τις επιδόσεις της, κυρίως στην άμυνα, για να φτάσει με αυτόν τον τρόπο στη νίκη. "Κλειδί" για την επιτυχία του Προφήτη ήταν η απόλυτη υπεροπλία κάτω από τα καλάθια, με κυριαρχία στα ριμπάουντ αλλά και καλό σκοράρισμα από τις ψηλές μας, που ήταν και οι τρεις διψήφιες.
Εξαιρετική η διαιτησία από τους Ντζαμάρα και Κιουλάφα. Τα αισχρά υπονοούμενα περί "στησίματος" που άφηνε η προπονήτρια του Ατρομήτου, Γεωργίου, δεν είναι άξια σχολιασμού, καθώς είμαστε βέβαιοι πως δεν υιοθετούνται από τον επίσημο Ατρόμητο, που δεν εκφράζεται μέσα από τέτοιες συμπεριφορές. Επίσης το blog στέλνει τα θερμά του συλληπητήρια στον πρόεδρο του Ατρομήτου, κ. Στραβόλαιμο, που έχασε χθες τη μητέρα του και για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να είναι παρών στο σημερινό παιχνίδι.
Το τελευταίο ματς στο Μπραχάμι εναντίον την Δάφνης δεν θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μετά τα σημερινά αποτελέσματα πέρασαν οριστικά οι Π.Φάληρο, ΑΟΝΑ, Φοίνικας και Ελευθερία και μένει μόνο να δούμε την σειρά και τα ζευγάρια που θα προκύψουν στα ημιτελικά, με το Φάληρο πάντως να παίρνει σε κάθε περίπτωση το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 47-42 (14-16, 19-27, 34-32, 47-42)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντζαμάρας, Κιουλάφας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Βλάμη 10, Δροσωτάκη 11, Καψοκόλη 1, Τηλεμάχου 14(1), Σπύρη, Ζαχαρία 4, Γουλουμή 1, Παπαδοπούλου, Μουσούλη 6(1), Μαυρίδου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Γεωργίου): Χαϊνά 7, Κουμουνδούρου, Κοντογιάννη 3, Λαουλάκου 2, Τσαχάλη 10(3), Αρχοντάκη 16, Φίλη 2, Μπαρμπαλιά 2.