Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΑΟΑΔ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2

Η σημερινή νίκη επί του ΑΟΑΔ στη Χαραυγή εξασφάλισε την κατάληψη της τρίτης θέσης για τον Προφήτη, με ότι αυτό μπορεί να συνεπαχθεί στην συνέχεια.
Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας και απειλούσε περισσότερο την αντίπαλη εστία. Ο Ηλίας Σταματέλλος πέτυχε δύο γκολ, ένα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα στην αρχή του δευτέρου, αξιοποιώντας ισάριθμες ασίστ του Ντοριάν Γκούρι. Ο ΑΟΑΔ, που καιγόταν για βαθμούς και μετά την ήττα του βρίσκεται κατάφατσα με τον υποβιβασμό, φάνηκε επιθετικά μόνο μετά το 0-2, αν και μας η αλήθεια είναι πως έγινε πολύ επικίνδυνος, μειώνοντας γρήγορα σε 1-2 με τον κινητικό Τάνκα, και έχοντας στη συνέχεια δυο-τρεις καλές στιγμές, με κυριότερη το δοκάρι (οριζόντιο), σε μακρινό σουτ του Γεωργίου. Η επιθετική ένταση πάντως των γηπεδούχων δεν κράτησε για πάνω από 15-20 λεπτά, καθώς στη συνέχεια ο Προφήτης ανέκτησε την πρωτοκαθεδρία του αγώνα, και με σωστή διαχείριση μέχρι το φινάλε κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα. Σωστό το διαιτητικό τρίο.
ΑΟΑΔ-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 1-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρονικίδης (Καρφής, Κιούσης)
ΣΚΟΡΕΡ: 56' Τάνκα - 41', 47' Σταματέλλος
ΑΟΑΔ (Β. Τσαβαρής): Χατζησταύρου, Ζελελίδης (62' Κελεμίδης), Χατζάκης, Στιβακτάς (46' Μάρκου), Γουνελάς, Γεωργίου, Ελευθερίου, Τάνκα, Μπαρμπαθανάσης, Μήτρο, Σεχάι.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Β. Ιωαννίδης): Σπαχίου, Χούσι, Τσάδαρης, Βρουλιδάκης, Βισβίκης, Λαζάκης, Μουζακίτης (57' Αναστασόπουλος), Γκούρι, Σταματέλλος, Βοστάνης (60' Αλειφέρης), Γιαλελής (84' Περπερίδης).