Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 33-46

Γλυκιά αυλαία για τις γυναίκες μας στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη με 46-33 επί της Δάφνης στο Μπραχάμι έκλεισε ιδανικά μια ωραία σεζόν για τα κορίτσια μας, που κατέλαβαν την έκτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.
Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά για τον Προφήτη. Η ομάδα μας, που και φέτος είχε μηδενικό μπάτζετ, κατάφερε να σταθεί ισάξια απέναντι σε πολύ πιο εύρωστα σωματεία, έκανε και μερικές σπουδαίες νίκες και δικαιολόγησε απόλυτα την παρουσία της μεταξύ των καλύτερων ομάδων της Ένωσης. Αρκεί να αναφέρουμε πως από τις οκτώ ομάδες της β' φάσης, ο Προφήτης ήταν και φέτος η μοναδική που δεν είχε κάποια αθλήτρια που να πληρώνεται, όμως τα κορίτσια έκαναν σπουδαία προσπάθεια, τίμησαν τη φανέλα και ενδεχομένως να είχαν καταφέρει και κάτι καλύτερο, όμως το βαθμολογικό μειονέκτημα με το οποίο μπήκαν στη β' φάση αποδείχτηκε μη αναστρέψιμο, σε ένα πρωτάθλημα που στην πράξη αποδείχτηκε πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό.
Στα τα σημερινού αγώνα, που δεν είχε βαθμολογική ουσία, ήταν όμως ενδιαφέρον και είχε δυνατές μονομαχίες, ο Προφήτης φάνηκε να θέλει περισσότερο τη νίκη, πήρε από νωρίς προβάδισμα και δίκαια κατέκτησε το ροζ φύλλο. Η διαιτησία των Αρφαρά και Αργύρη ήταν χωρίς λάθη.
ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜ.-ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ 33-46 (8-12, 15-18, 26-35, 33-46)
ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜ. (Α. Μπουμπούς): Μεμίνι, Τσιμτσιλή 4, Βροχίδου 3(1), Καλοπήτα 10, Αλεξάνδρου, Μικεδάκη 6, Γιαννόγλου 5, Γιαννακοπούλου 2, Κιουρτζίδου, Ρουντάι 3(1), Μεταλλίδου.
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Χλιαουτάκης): Βλάμη 12, Δροσωτάκη 13, Καψοκόλη 5, Τηλεμάχου 8, Σπύρη, Ζαχαρία 1, Γουλουμή, Παπαδοπούλου, Χάλαρη, Μουσούλη 5(1), Μαυρίδου 2, Σαλαπάτα.