Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΝΔΡΙΚΟ: ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ. 35-47

Η ομάδα μπάσκετ είναι εδώ και καιρό αδιάφορη βαθμολογικά, αυτό όμως δεν δικαιολογεί ούτε στο ελάχιστο εμφανίσεις όπως η χθεσινοβραδινή με το Μοσχάτο, ματς στο οποίο ο Προφήτης ήταν αποκαρδιωτικός και έχασε εύκολα με 35-47.
Μάλλον ούτε ο ίδιος ο κόουτς Κακαλιάς περίμενε η ομάδα του να έχει ένα τόσο εύκολο βράδυ. Βέβαια δεν μπορούσε να ξέρει πως απέναντι του θα έβρισκε έναν Προφήτη-φάντασμα, που μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (11-12), παρέδωσε τα όπλα και τράπηκε σε άτακτη φυγή. Χωρίς διάθεση να παλέψουν, οι παίκτες μας εξέθεσαν πρώτα απ' όλα τους εαυτούς τους, και κατά συνέπεια το σύνολο. Χαρακτηριστικό είναι για μια ακόμη φορά το ποσοστό στις βολές. Σχεδόν πάντα είναι μια στατιστική κατηγορία που δεν τα πάμε καλά, το 9/24 όμως, με το οποίο τελειώσαμε, θα ήταν τραγικό όχι για τους άνδρες μας, αλλά ακόμα και για τα μίνι που προπονεί ο Μιχαλακάκος... Από την δική της πλευρά η Ελευθερία, που είναι σταθερά στο γκρουπ των ομάδων που κυνηγούν άνοδο, δεν είχε παρά να κάνει τα βασικά: Διαβασμένη στην άμυνα, απλώς υποφερτή στην επίθεση και αυτό ήταν όλο. Καλύτερος παίκτης τους ήταν ο Παπατρέχας, αλλά αποκάλυψη ο Μαμουνής, που μας αποτέλειωσε με τα καλάθια του στο τρίτο δεκάλεπτο. Καλή η διαιτησία του Μαυρέλη, ο Ντζαμάρας έκανε λάθη, που όμως τα "έκρυψε" η ροή του αγώνα. Το μόνο καλό για τον Προφήτη, την άλλη Πέμπτη έχουμε το ρεπό μας. Ευκαιρία να σκεφτούμε και να ηρεμήσουμε...
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ. 35-47 (11-12, 17-24, 25-42, 35-47)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαυρέλης, Ντζαμάρας
ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ (Π. Κάσσης): Χαραλαμπίδης 4(1), Φωστέρης 11(1), Ευσταθίου 4, Πιστιόλης 4, Κεραμειδάς, Βουρνάς 5(1), Κουκουβάκης 1, Μόμτσος, Μουστάκας 1, Κάτσικας 2, Ντάσκας, Σωτηρίου.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Μ. (Π. Κακαλιάς): Παπατρέχας 11(1), Γεωργακίου, Δέλλιος 7, Παυλιάς 4, Γιαμπάνης 2, Καρυοφύλλης 5, Τζαφέρης 3(1), Κόλλιας 1, Μαρκουίζος, Μπότσας 3(1), Νικολάου, Μαμουνής 11(1).